Mainos

Jaakko Heinimäen kassi:

- 3 punasipulia - 2 granaattiomenaa - 4 punajuurta - kyssäkaali - vuohenjuustoa - siskonmakkaroita

Hans Välimäen ja Jaakko Heinimäen menu:

Gratinoitu sipulikeitto

3 punasipulia 3 dl vettä timjamia 1 valkosipulin kynsi suolaa, pippuria 50 g raastettua Mustaleima -juustoa

Leikkaa sipulit pieniksi ja karamellisoi ne pannulla kullanruskeiksi. Lisää nesteet sekä mausteet ja keitä hiljaisella tulella noin 15 minuuttia. Lisää juusto ja gratinoi uunissa 5 min. Tarjoile.

Siskonmakkara-wallenberg ja glaseerattua kyssäkaalia, yrttiöljyä

100 g siskonmakkaraa 2 kyssäkaalia 100 g voita timjamia suolaa, pippuria 1 dl vettä 50 g sokeria

Leikkaa makkarat auki ja pursota muotteihin. Paista uunissa tai pannulla. Leikkaa kyssäkaali kynsiksi ja keitä vesi-voiseoksessa 5 min. ja glaseeraa. Tarjoile.

yrttiöljy

1 dl oliiviöljyä basilikaa ruohosipulia suolaa, pippuria sokeria 1 valkosipulin kynsi

Aja seos tehosekoittimessa hienoksi ja tarkista maku ja tarjoile.

Paistettua camembert -juustoa ja punajuuribalsamicoa

Leivitä juusto munalla sekä korppujauholla ja paista öljyssä.

Punajuuret

2 punajuurta 50 g sokeria 1 dl balsamiviinietikkaa timjamiavettä

Kiehauta juuret. Lisää mausteet ja keitä kypsäksi - keitä liemi siirapiksi ja tarjoile.

Granaattiomenashotti

2 granaattiomenan mehu 2 rkl sokeria

Sekoita ja kaada lasiin.

Sabayon

3 keltuaista 3 rkl sokeria 1 dl valkoviiniä

Sekoita kuohkeaksi vesihauteessa ja kaada lasiin mehun päälle, polta ja liekitä Grand Marinierilla.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.