"Jääkarhu" pääsi takaisin omistajansa luokse! Poliisin mukaan pentu varastettiin

Turussa hylätty, jääkarhuksi kutsuttu koiranpentu leikkii reippaasti eläinhoitolassa 0:32
Video: Turussa hylätty, jääkarhuksi kutsuttu koiranpentu leikkii reippaasti eläinhoitolassa.

“Jääkarhu”-lempinimen saanut koiranpentu on palautettu takaisin omistajalleen. Poliisi epäilee kahta henkilöä pennun varastamisesta.

Lounais-Suomen poliisi kertoo alkuviikosta kauppaan tuodun koiranpennun mysteerin ratkenneen. Nyt viranomainen avaa lisää yksityiskohtia tapahtumien taustalta.

”Jääkarhu”-lempinimen saanut koiranpentu on nyt palautettu omistajalleen, kertoo Lounais-Suomen poliisi. Omistaja oli itse yhteydessä poliisiin ja kun omistussuhteesta oli varmuus, hän haki pennun takaisin kotiin.

Pentu päätyi poliisin haltuun, kun maanantaina kaupan henkilökunta kiinnitti huomiota päihtyneen miehen hallussa olleeseen koiranpentuun. Asiasta tehtiin poliisille ilmoitus ja henkilökunta suostutteli miehen luovuttamaan pennun kaupan henkilökunnalle

– Poliisi alkoi tutkimaan tapausta rikosnimikkeillä varkaus ja eläinsuojelurikkomus. Tutkinnassa selvisi, että koiranpentu oli anastettu omistajaltaan lauantaina 2. syyskuuta, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tommi Kosunen poliisin tiedotteessa.

Poliisi epäilee kahta henkilöä rikoksista tapauksessa.

Lue myös:

    Uusimmat