Mainos

Jäähyväiskirje lemmikiltäsi: Jokaisen hyvästelemään joutuneen kannattaa katsoa tämä

Jäähyväisten jättäminen rakkaalle lemmikille ei ole helppoa. Video on muistutus siitä rakkaudesta, jota lemmikit omistajiaan kohtaan tuntevat.

Kissat, koirat ja muut rakkaat lemmikit ovat omistajilleen niin paljon muutakin kuin eläimiä. Ne ovat perheenjäseniämme ja parhaita ystäviämme. Omistajat tekevät kaikkensa, jotta lemmikeillä olisi kaikkea, mitä ne tarvitsevat.

Kaikesta rakkaudesta ja hyvästä hoidosta huolimatta joskus on kuitenkin edessä se päivä, kun rakkaalle lemmikille joutuu jättämään viimeiset hyvästit, eikä se ole helppoa.

Vaikka lemmikit eivät osaa puhua, ne osoittavat rakkautensa muilla tavoin. Meral Mathews puki sanoiksi sen, millaiset jäähyväiset lemmikit jättäisivät omistajilleen, jos voisivat.

– En pysty kyllin kiittämään siitä rakkaudesta, jonka sinulta sain. Olen pahoillani, että joudun jättämään sinut. Annoit minulle niin onnellisen elämän. Olen onnekas, että valitsit lemmikiksesi juuri minut. Niin kuin sinä kaipaat minua, myös minä jään kaipaamaan sinua.

– Itke vain, jos siltä tuntuu. Vaikka suru tuntuisi nyt musertavalta, se helpottaa vielä. Anna tunteiden tulla, mutta älä koskaan luovu rakkaudesta.

– Teit elämästäni parhaan mahdollisen, ja olit minulle tärkeintä koko maailmassa. Siksi toivonkin, että etsit vielä uuden yksinäisen lemmikin, jolle voit tarjota rakkautesi. Aina kun hän hymyilee sinulle, tiedä, että myös minä hymyilen ja olen aina ylpeä siitä, että sain olla lemmikkisi.

Lähde: Iheartdogs

***

0:40

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.