Mainos

Nainen jakoi koskettavan yksityiskohdan isovanhempiensa kuolemasta: "Jos sanot sitä sattumaksi, olet väärässä"

Syyskuun 9. päivä tulee olemaan päivämäärä, jotta Luccan perhe ei tule koskaan unohtamaan. Se on päivä, jolloin vuosikymmeniä yhdessä olleet isovanhemmat saivat vihdoin rauhan. 

Läheisen menettäminen on aina kova paikka, mutta erityisen lamaannuttavaa se on silloin, kun viereltä lähtee henkilö, joka on seissyt rinnalla lähes koko eliniän. Näin kävi Cayce Luccan isoisälle, jonka sydän särkyi hänen menetettyä elämänsä rakkauden syyskuun 9. päivä vuonna 2016. Vaimonsa viimeisinä hetkinä isoisä kuiskasi vaimonsa korvaan jotain todella kaunista.

– Olen ollut sinun seitsemänkymmenen vuoden ajan. Ei ole ikinä ollut ketään muuta, eikä tule koskaan olemaan. Sinä olet minun rakkauteni, ja minä tulen olemaan hukassa ilman sinua.

– Olen rakastanut sinua kaikki nämä vuodet. Minä tulen luoksesi ennen pitkää; olet ainoani, isoisä kuiskasi.

Tämän lausuttuaan vanha mies suuteli vaimoaan otsalle. Vaimoaan, joka nukkui pois vain hetki tämän koskettavan hetken jälkeen.

"Nyt he ovat vihdoin yhdessä ja saavat rauhan"

Rankan menetyksen jälkeen isoisän kunto alkoi heiketä, ja nyt kun hänen sielunkumppaninsa oli poissa, hänellä ei ollut enää syytä taistella vastaan. Pian isoisän kunto huonontui entisestään, ja kun sairas mies ei pystynyt enää puhumaan tai liikkumaan, perhe tiesi hetken koittavan pian. Hän odotti vaimonsa hakevan hänet luokseen minä hetkenä hyvänsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Päiviä kului, kunnes eräänä päivänä Lucca ja hänen äitinsä näkivät jotain ihmeellistä. Isoisä kurottautui sängystä, aivan kuin hän olisi yrittänyt tavoittaa jotain näkymätöntä huoneessa. Pian vaimoaan sydänjuuriaan myöten ikävöinyt mies pääsi puolisonsa luokse taivaaseen. Mies kuoli 9. syyskuuta vuonna 2017, tasan vuosi vaimonsa poismenon jälkeen.

– Voitko kuvitella, että isoäitini ja isoisäni kuolivat täsmälleen samana päivänä? Tämä on todellista rakkautta; se ei ole sattumaa. Jos sanot sitä sattumaksi, olet väärässä, Lucca kertoo.

– Yksi vuosi. Yksi pitkä vuosi erossa toisistaan. Nyt he ovat vihdoin yhdessä ja saavat rauhan.

Lähde: Liftable 

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.