Mainos

Vain viikko elinaikaa – 25-vuotias nainen julkaisi koskettavan pyynnön

Vakavasta sairaudesta kärsivä nainen kertoo, ettei aio koskaan luovuttaa. Nyt hän vain aikoo yksinkertaisesti lähteä. 

Australialaiselle Nardya Millerille annettiin vain viikko elinaikaa sen jälkeen, kun hänen elimistönsä alkoi hylkiä muutama vuosi sitten tehtyä keuhkosiirrännäistä. Harvinaisesta monielinsairaudesta, kystisestä fibroosista kärsivä nainen julkaisi viimeisenä toiveenaan koskettavan pyynnön, jonka hän on osoittanut aivan kaikille.

Haluaa muistuttaa elinluovutuksen tärkeydestä 

Lähes koko elämänsä sairastanut Miller ei antanut sairautensa nujertaa, vaan pyrki elämään elämänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Hän osti asunnon yhdessä puolisonsa kanssa sekä adoptoi kolme pörröistä koiravauvaa. 

Yksitoista kuukautta keuhkosiirrännäisen saamisen jälkeen kävi kuitenkin ilmi, että naisen keuhkot olivat alkaneet pettää. Tämä tarina ei saisi onnellista loppua. Vain viikon elinaikaa saanut nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa kirjoituksen, joka koskettaa meitä jokaista. 

– Olemme ehkä tunteneet koko elämämme, ehkä olen tuntenut sinut kymmenen vuotta tai ehkä olen tuntenut sinut vain pienen hetken, mutta tämän viikon jälkeen en enää koskaan tunne sinua. En enää koskaan näe kasvojasi, en enää koskaan puhu sinulle, pitele sinua. En enää koskaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Millerin mukaan hän tulee kuitenkin aina rakastamaan ystävyyttä ja muistoja, joita ihmiset ovat hänen kanssaan luoneet.

– Asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan. On olemassa joitain valtavia asioita, joita en koskaan saa. Paikkoja, joihin en koskaan pääse ja asioita, joita en tule elämässäni näkemään. Mutta minä katselen. Aina. Hymyilen. Koska olen täällä. En aio koskaan antaa periksi. Nyt minä vain yksinkertaisesti annan mennä.

Vaikka nainen ei olekaan kohta enää luonamme, hänellä on yksi toive meille kaikille. 

– Minä anelen teitä elämään elämänne niin täysillä kuin mahdollista, Miller kertoo.

Puoliso Liam Fitzegeraldin mukaan Miller halusi myös kaikkien tietävän, kuinka tärkeä asia elinluovutus oikein on. Joskus elinluovutus voi olla ainoa keino antaa elämälle toinen mahdollisuus. Myös tämä tärkeä asia kannattaa painaa mieleen.

Lähteet: Metro, Couriermail

***

3:04

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.