Ivanka Trumpin perheen paluu New Yorkiin voi olla karu – vastaanotto Miamin ökysaarella ei välttämättä ole sen suopeampi: "Käännytän heidät pois"

0:16
Äitipuoli Melania Trumpin ilme muuttui hetkessä, kun Ivanka Trump asteli lavalle

Page Six -sivustolla pohditaan jo sitä, millaisen vastaanoton Ivanka Trump perheineen saa, jos he muuttavat Miamin liepeillä olevalle "miljardöörien bunkkeriksi" kutsutulle saarelle.

Yhdysvalloissa presidentti Joe Bidenin vaalivoitto sinetöityi maanantaina, kun myös valitsijamiehet äänestivät vihdoin. New York Postiin kuuluva Page Six -sivusto ennakoi, ettei väistyvän presidentin Donald Trumpin tyttären Ivanka Trumpin perheen paluu New Yorkiin tule välttämättä olemaan ruusuinen.

Lehti ounastelee tätä todennäköisesti siksi, että New York oli myös tällä kertaa vahvaa demokraattien kannatusaluetta, kun taas Ivanka Trump ja Jared Kushner olivat keskeisiä neuvonantajia isä-Trumpin hallituksessa.

Samainen Page Six -sivusto kertoi viime viikolla ensimmäisenä, etteivät Ivanka Trump ja hänen puolisonsa Jared Kushner ole välttämättä aikeissa palata New Yorkiin, sillä he ovat ostaneet ylellisen tontin Miamista Indian Creekin ökysaarelta, jota kutsutaan myös "miljardöörien bunkkeriksi".

Lehden lähteet arvelevat, että vastaanotto Floridassa voi olla suopeampi.

– Siellä on suuri Israel-ympyrä, joka rakastaa sitä, mitä he ovat tehneet Israelin hyväksi, eräs lähde arvioi viitaten Trumpin hallinnon Israel-politiikkaan.

Lisäksi Kushner on juutalainen, ja myös Ivanka Trump kääntyi parin avioituessa juutalaiseksi.

Pahat kielet kuitenkin kertovat, että jotkut New Yorkin liberaalit näkevän asian niin, että Miamiin suunnataan siinä vaiheessa, kun tilanne on liian häpeällinen toista mahdollisuutta ajatellen.

Jotkut kuitenkin huomauttavat, että poliittinen kahtiajako näkyisi Miamissa jopa enemmän kuin New Yorkissa. Hän ei kuitenkaan usko sen johtavan siihen, että Trump ja Kushner perheineen joutuisivat hyljeksityiksi.

– En usko siihen. Miami on kuin sulatusuuni. Ihmiset eivät välitä samalla tapaa kuin New Yorkissa tai Los Angelesissa.

Vaikka Trump ja Kushner ovat hankkineet vasta tontin, ovat jotkut rikkaat vanhemmat kuitenkin jo pyrkineet selvittämään, mihin kouluun perheen kolme lasta olisivat aikeissa mennä.

– Käännytän heidät pois, jos he tulevat vastaan, eräs vanhempi oli kommentoinut, mutta toinen puhui erilaiseen sävyyn.

– Vanhemmat tuskin näkevät asiassa muuta ongelmaa, mutta lasten vieminen kouluun voi hidastua, jos paikalla on salaisen palvelun väkeä. 

Ivanka Trump joutui hiljattain keskelle ikävää kohua, kun hänen kouluaikainen ystävänsä kirjoitti paljastusjutun, jossa oli vähemmän mairittelevia sutkautuksia sekä Ivankan että tämän isän suusta.

– On masentavaa nähdä, että puoluekanta saa ihmiset sokaistumaan niin, että he hyökkäävät hyviä ihmisiä vastaan. Hänen oikeat ystävänsä tietävät, millainen hän todellisuudessa on ja tukevat häntä, Ivankan leiristä kommentoitiin ex-ystävättären väitteitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja