Italialaismallin jykevä leuka kummastuttaa somessa: "Sanokaa, että tämä on vitsi"

Näin kauneussuodattimet toimivat Instagramissa – Katso video! 3:00
Näin toimivat Instagramin kauneussuodattimet!

Tiktokkaajien mielestä italialialaismallin leukatreeni meni liiallisuuksiin. Hammaslääkäri varoittaa ylikehittyneiden puremalihaksien aiheuttamista vaivoista. Nettihitiksi nousseesta TikTok-videosta kertovat Metro ja The Mirror.

Milanolainen malli Luca Marchesi kertoo työstäneensä leukalinjaansa pari vuotta sellaiseksi, miltä hän toivoo sen näyttävän. Hän väittää, että viimeiset pari kuukautta hän on treenannut leukaansa suussa pidettävällä treenivälineellä.

Hiljattain hän julkaisi TikTok-videon treeninsä lopputuloksesta. Videosta tuli nettihitti.

– Miltä mieltä olette, onko tämä jo liikaa? videon kuvauksessa kysytään.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla Luca pureskelee pientä kumista välinettä, jota käytetään kasvojen lihasten treenaamiseen. Sen jälkeen näkyy, miltä hänen leukansa nyt näyttää.

Leukalinja ei miellyttänyt tiktokkaajia

2. maaliskuuta julkaistulle videolle on kertynyt kasapäin kommentteja. Monen mielestä Luca meni treenissään liian pitkälle.

– Sanoisin, että olet treenannut riittävästi, kommentoi eräs.

– Sanokaa, että tämä on vitsi, pyysi toinen.

– Kysyn vain, että miksi? kirjoitti joku.

Jotkut epäilivät, että Luca olisi vain muokannut videota niin, että leuka näyttäisi noin leveältä.

Lääkäri varoittaa seurauksista

Metro-sivusto pyysi hammaslääkäri Martina Hodgsonia kommentoimaan Lucan leukaa. Hänen mukaansa ylikehittyneet ulommat puremalihakset voivat aiheuttaa esimerkiksi migreeniä tai leukanivelvaivoja.

– Nuo lihakset yhdistävät leukaluun ja poskiluun ja auttavat meitä pureskelemaan. Niinpä ei ole suositeltavaa, että tuon alueen lihakset olisivat ylikehittyneitä.

Hodgson lisää, että leukanivelalueen kipu on hoidettavissa, mutta tarvitaan useita botox-pistoksia rentouttamaan lihakset ja alentamaan tulehdusta.

Lähteet: MetroMirror

Lue myös:

    Uusimmat