Mainos

Italialaiskylän pormestari puhelimessa: "Seisomme pimeässä...nyt tuli toinen järistys"

Keski-Italiassa sijaitsevan pikkukylä Castelsantangelo sul Neran asukkaat ryntäsivät kadulle maanjäristyksen vuoksi myöhään illalla. Kylä on lähellä kahden aluetta illalla ravistelleen järistyksen keskipistettä.

Castelsantangelo sul Neran pormestari Mauro Falcucci kertoi puhelimessa La Repubblicalle ihmisten seisovan kadulla.

– Olemme täällä pimeässä ja sataa. Nyt tuli uusi järistys, Falcucci sanoi.

– Olemme pystyttäneet erillisiä valotorneja kaduille ja viranomaisia on auttamassa ihmisiä. Taloja on sortunut, mutta uhreista ei ole raportoitu, Falcucci sanoi.

Järistys runteli rakennuksia myös La Valverinassa. Vista-kanava julkaisi asukkaan kuvaamaa videoita kadulta, jossa näkyy muun muassa rakennuksen palasia, mutta tunnelma melko rauhallinen.

– Tuossa näkyy kirkko, josta on pudonnut palasia. Täällä on sumua, joten on vaikea nähdä. Hei, pojat varokaa, täällä on sortuneita rakennuksia, huutaa videota kuvaava mies ohikulkijoille.

La Valverinassa kuvattu video on nähtävillä jutun alussa.

Italian keskiosia ravisteli eilisiltana kaksi voimakasta maanjäristystä. Lukuisia rakennuksia sortui Marchen alueella, jossa myös elokuinen erittäin tuhoisa maanjäristys teki tuhojaan. Elokuussa sattuneessa järistyksessä kuoli yhteensä lähes 300 ihmistä.

Kymmenittäin ihmisiä joutui nyt hoitoon loukkaantumisten tai sokin vuoksi. Aamuyöhön mennessä ei kuitenkaan ollut tullut tietoon vakavia loukkaantumisia.   

Lähteet:  La Repubbica, STT, Agenzia Vista

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.