Italialaisjätti sai tiedon tähtipuolustajan koronatartunnasta vain tunteja ennen Mestarien liiga -ottelua – "Hän oli harjoitellut kanssamme keskiviikkoaamuun asti"

Internazionalen päävalmentaja Antonio Conte kuvaili tähtilaitapuolustaja Achraf Hakimin menettämistä kokoonpanosta vain neljä tuntia ennen keskiviikon Mestarien liiga -ottelua "psykologisesti vaikeaksi".

Hakimilla vahvistettiin tuolloin positiivinen koronanäyte.

Marokkolainen siirtyi Internazionaleen Real Madridista, josta hän oli viettänyt viimeiset vuodet lainalla Borussia Dortmundissa.

Saksalaisen Mönchengladbachin kanssa 2-2-tasapelin pelannut italialaisseura on vahvistanut viimeisen kahden viikon aikana seitsemän positiivista koronavirusnäytettä.

Heistä yksi, Alessandro Bastoni, on toipunut ja tuli vaihdosta kentälle keskiviikon ottelussa.  

– Ei ollut todellakaan helppoa vastaanottaa viideltä iltapäivällä uutista Hakimin positiivisesta testituloksesta. Hän oli harjoitellut kanssamme keskiviikkoaamuun asti. Hänen oli tarkoitus pelata ja olimme jo yhdessä tehneet taktisia suunnitelmia, Conte kertoi ottelun jälkeen.   

– Mutta meidän on kohdattava nämä ongelmat, ja käskin poikien tehdä niin päät pystyssä. Se ei ollut helppoa myöskään psykologisesta näkökulmasta, mutta jätkät osoittivat olevansa ennen muuta miehiä yhtä paljon kuin jalkapalloilijoita.

Conte sanoi, ettei muista maalivahtinsa Samir Handanovicin torjuneen ottelussa kertaakaan.

– Pelasimme suuren potentiaalin joukkuetta vastaan hyvin. Minulla ei ole syytä moittia jätkiä, vaikkakin voimme kehittyä, sillä teimme ehkä virheitä joissakin tilanteissa, Conte asetteli.

Internazionalen molemmat maalit tehnyt Romelu Lukaku ei ollut yhtä iloinen kuin päävalmentajansa.

– Tulos ei ole hyvä, pystymme parempaan. Meidän on jatkettava töitä ja oltava henkisesti vahvoja. Vaihe ei ole helppo, mutta meidän on jatkettava työtä ja uskottava laatuumme.

– Puolustuksen on toimittava paremmin. Päästimme kaksi maalia virheidemme vuoksi, mutta hukkasimme myös monta maalintekopaikkaa, Lukaku summaili.

Otsikkoa muokattu klo 11.38. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja