Mainos

Itäkeskuksessa 6-vuotiaan yli ajanut autoilija yhä paossa – poliisi löysi tapahtumapaikan lähistöltä hylätyn auton

Itäkeskuksessa noin viikko sitten tapahtunut 6-vuotiaan yliajo on edelleen ratkaisematta. Suojatietä ylittäneeseen lapseen törmännyt autoilija pakeni paikalta turman jälkeen.

Onnettomuus sattui Itäkeskuksen Turunlinnantiellä sunnuntaina 19. marraskuuta. Viime torstaina poliisi kertoi tavoittaneensa kuljettajan, joka oli nähnyt törmäyksen lähietäisyydeltä. Silminnäkijä ei ole pystynyt kertomaan mitään tapauksen kannalta ratkaisevaa.

– Ei hänkään auton rekisterinumeroa tai muuta pystynyt sanomaan. Hän oli tilanteessa sen verran järkyttynyt, tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sakari Harju kertoo.

Autoilija oli ollut pysähtyneenä suojatien eteen, kun sininen henkilöauto tuli kovaa vauhtia viereiseltä kaistalta ja törmäsi suojatietä ylittäneeseen 6-vuotiaaseen poikaan. Lapsi lensi törmäyksen voimasta muutaman metrin matkan. Lapsen pohjeluu murtui, mutta muuten tämä selvisi vähin vammoin.

Poliisi on pyrkinyt selvittämään törmääjän henkilöllisyyttä myös valvontakameravideon avulla, mutta tuloksetta. Nyt asian selvittelyssä keskitytään tapahtumapaikan lähistöltä löydettyyn hylättyyn henkilöautoon.

Auto on ollut poliisin teknisessä tutkinnassa, jonka tulokset selviävät pian. Toistaiseksi poliisi ei ole kuitenkaan varma, liittyykö kulkupeli tapahtuneeseen.

Tapaukseen liittyviä vihjeitä voi yhä ilmoittaa poliisille virka-aikana numeroon 0295 473 274.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.