Poliisi etsii yhä 9-vuotiaaseen Matiakseen suojatiellä törmännyttä kuljettajaa

9-vuotias Matias Ylinen joutui suojatiellä auton töytäisemäksi eilen puolenpäivän aikaan Naantalissa. Kuljettaja pakeni paikalta, eikä häntä ole toistaiseksi tavoitettu, kerrotaan Lounais-Suomen poliisista.

Auto törmäsi Matiakseen Aurinkotiellä Teljentien linja-autopysäkin kohdalla kello 12.41. Autoilija poistui paikalta Raision suuntaan jäämättä selvittämään asiaa.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona.

Vain yksi vihje

Rikosylikonstaapeli Mia Vallin mukaan auton kuljettajan jäljille ei vielä ole päästy.

– Ikävä kyllä emme ole saaneet mitään tutkintaa edistäviä vinkkejä päivän aikana. Yhden vihjeen saimme, että joku olisi mahdollisesti nähnyt auton ja lisäksi yhtä todistajaa on puhutettu, mutta häneltä emme ole saaneet sellaisia vinkkejä, että olisimme päässeet tekijän jäljille.

Epäilyjen mukaan Matiakseen törmännyt autoilija ajoi pienellä, vihertävällä Nissan Micralla. Paikalla ollut mies näki tilanteen ja riensi maassa makaavan Matiaksen avuksi. Hän auttoi pojan kotiin. Matiaksen kasvot olivat ruhjeilla ja hänen kätensä oli murtunut.

Törmäys tapahtui aivan Naantalin keskustassa.

– Tuohon aikaan päivästä voisi kuvitella, että joku muukin olisi siihen aikaan liikkunut, Vallin vetoaa.

Tieto etsittävästä autosta on mennyt myös alueella liikkuville poliisipartioille.

Poliisi pyytää tapahtumasta tai törmääjäautosta jotain tietäviä ilmoittamaan tietonsa sähköpostiin vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat