Itäkeskuksessa 6-vuotiaaseen törmännyt autoilija yhä karkuteillä – lapsi sai turmassa murtuman

Poliisi etsii yhä autoilijaa, joka törmäsi suojatietä ylittäneeseen 6-vuotiaaseen poikaan Helsingin Itäkeskuksessa sunnuntai-iltana.

Isänsä kanssa liikkeillä ollut lapsi tuli sinisen henkilöauton töytäisemäksi sunnuntaina kello 17.35. Auton kuljettaja oli ajanut poliisin mukaan kovaa vauhtia ja paennut törmäyksen jälkeen paikalta.

Lapsi oli lentänyt törmäyksen voimasta useiden metrien matkan pudoten autotielle. Hän ei kuitenkaan loukkaantunut vakavasti.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sakari Harju kertoo, että lapsi kotiutui sairaalasta maanantaina ja että hän selvisi onnettomuudesta murtumalla, jonka odotetaan paranevan itsestään.

Harjun mukaan sinisen henkilöauton kuljettajan henkilöllisyys ei ole vielä selvinnyt, mutta poliisi on saanut haltuunsa valvontakameratallenteen tapahtumapaikalta. Sen perusteella on määrä selvittää, kenelle sininen auto kuuluu ja kuka autoa onnettomuushetkellä kuljetti.

Lisäksi poliisi on pyytänyt ilmoittamaan mahdollisista tapaukseen liittyvistä vihjeistä virka-aikana puhelinnumeroon 0295 473 274.

Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. 

Lue myös:

    Uusimmat