Mainos

Kuva turmahetkeltä: Tämän auton kuljettaja ajoi 6-vuotiaan yli – poliisi etsii suojatien eteen pysähtynyttä toista autoilijaa

Sinisellä henkilöautolla liikkunut, tuntemattomaksi jäänyt autoilija törmäsi 6-vuotiaaseen lapseen Helsingin Itäkeskuksessa sunnuntaina. Poliisi julkaisi autosta valvontakameran kuvaa turmahetkeltä.

Turma tapahtui kello 17.35, kun lapsi oli ylittämässä Turunlinnantietä suojatiellä. Autoilija pakeni paikalta ja on tällä hetkellä poliisin etsimä.

Poliisi toivoo nyt, että myös paikalla ollut ulkopuolinen autoilija ilmoittautuisi.

Häntä ei epäillä rikoksesta, vaan poliisi toivoo, että henkilöä voitaisiin kuulla turman silminnäkijänä.

– Videotallenteesta selviää, että suojatien eteen oikealle kaistalle oli pysähtynyt toinen henkilöauto, jonka isä ja kuusivuotias poika olivat juuri ohittaneet, kun sininen henkilöauto ajoi kovaa vauhtia vasenta kaistaa pysähtyneen auton ohitse ja törmäsi poikaan, tapauksen tutkintaa johtava rikoskomisario Sakari Harju kertoo poliisin julkaisemassa tiedotteessa.

Poliisi on julkaissut kuvan autosta, jonka kuljettajaa tavoitellaan. Poliisin mukaan kuljettaja voi ottaa yhteyttä poliisiin soittamalla virka-aikana numeroon +358 295 473 274. Myös muista tapaukseen liittyvistä vihjeistä voi ilmoittaa samaan numeroon.

Korjattu otsikkoa, poliisin julkaisemassa kuvassa ei ole epäillyn yliajajan autoa, vaan auto, joka pysähtyi turmapaikan suojatielle ennen törmäystä. Yliajajan auto näkyy kuitenkin kuvassa ja se on ympyröitynä jutun pääkuvassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.