Isoäiti oli vastassa Casperia, 6, Floridan lentokentällä, mutta poikaa ei näkynyt – päätyi aivan toiseen kaupunkiin

6-vuotias poika oli matkalla isoäitinsä luokse Floridaan, mutta joutui toistaiseksi tuntemattomasta syystä väärälle lennolle.

Casperin oli määrä matkustaa Philadelphiasta Fort Myersiin, mutta hän päätyikin Orlandoon, joka on noin 250 kilometrin päässä. Tapauksesta kertoo paikallinen tv-asema WINK.

Lentoyhtiö Spirit Airlines on pyytänyt virhettä anteeksi, ja tarjoutunut maksamaan isoäidille pojan hakemisesta aiheutuneen automatkan kulut.

Poikaa lentokentällä vastassa ollut isoäiti, Maria Ramos, kertoo menneensä paniikkiin, kun poika ei ilmestynytkään lennolta terminaaliin.

– Minulle sanottiin, että hän oli myöhästynyt lennolta. Sanoin, ettei se ole mahdollista, koska minulla oli hänen check-in -tietonsa. Juoksin lentokoneeseen ja kysyin, missä lapsenlapseni on. He sanoivat, ettei koneessa ollut lapsia lainkaan, Ramos kertoo.

Lapsen olinpaikka selvisi kuitenkin melko pian, kun hän soitti isoäidilleen heti laskeuduttuaan Orlandoon.

Maria Ramos kuvaili tapahtunutta yhdeksi elämänsä kamalimmista kokemuksista.

– Haluan, että lentoyhtiö soittaa minulle ja kertoo, miten lapsenlapseni päätyi Orlandoon. Hyppäsikö hän väärään koneen itsekseen, isoäiti pohti.

Vaikka tapaus on harvinainen, ei se ole ainoa laatuaan, kirjoittaa BBC. Vuonna 2009 kaksi keskenään matkustanutta tyttöä päätyi väärälle lennolle Yhdysvalloissa. Lentoyhtiön mukaan syynä oli henkilökunnan puutteellinen viestintä. 

Vuonna 2019 alaikäisen pojan oli määrä matkustaa Ruotsiin United Airlinesilla, mutta hän päätyikin Saksaan.

Lue myös:

    Uusimmat