Isoäiti juotti lapselle vahingossa käsidesiä – luuli pakkauksen perusteella soseruoaksi

Pysäyttävä tulos! MTV Uutisten simulaatio todistaa, kuinka huonosti käsidesi puree"virukseen" 1:51
MTV Uutisten testi osoittaa, kuinka huonosti käsidesi puree "virukseen". Katso pysäyttävä tulos!

Isoäidin käsidesierehdyksestä uutisoi muun muassa Good Morning America -sivusto.

Kanadalaisen Nikki Teixeiran puolitoistavuotias poika Logan joutui sairaalaan viime kuussa, kun isoäiti oli vahingossa juottanut tälle käsidesiä. Nikkin äiti oli pakkauksen perusteella luullut antaneensa lapsenlapselleen soseruokaa.

Nikki oli ostanut Trolls World Tour -käsidesin 7-vuotiaalle tytärpuolelleen. Hän oli nähnyt paketin kaupan hyllyllä ja ajatellut, että ostaisi sen tälle koulua varten. Nikki ei ollut ajatellutkaan, että käsidesipaketin voisi sekoittaa elintarvikkeisiin. Se oli lisäksi laitettu käsidesihyllyyn.

Pakkauksen kyljessä lukee, että se on käsidesiä. Lisäksi paketissa on varoitusteksti: "Älä syö".

Isoäiti luuli käsidesiä ruoaksi

Kun tyttö ilmoitti, että hänellä oli jo käsidesi koulua varten, Nikki laittoi pakkauksen hoitolaukkuun, jossa hän yleensä säilyttää myös Loganin välipaloja. Logan ei tähän laukkuun pääse käsiksi.

Valitettavasti Nikkin äiti käytti laukkua, kun oli huolehtimassa Logania. Hän luuli käsidesipakettia hedelmäsosepakkaukseksi ja ojensi sen Loganille.

– Hän joi sitä hieman. Saman tien hän muuttui punaiseksi ja alkoi yskiä. Niinpä äitini nappasi paketin häneltä ja tajusi heti, että se olikin käsidesiä, Nikki kertoo.

– Hän soitti naapurilleen ja hätäkeskukseen, koska Logan alkoi näyttää uneliaalta. Viisi minuuttia myöhemmin Logan vaipui uneen.

Loganilla kaikki hyvin

Ensihoitajat saapuivat muutamaa minuuttia myöhemmin. Logan oli tuolloin tajuissaan. Hän vietiin sairaalaan varmuuden vuoksi.

Logan ei saanut desinfiointianeesta mitään komplikaatioita. Hän oli ainoastaan ärtyinen loppupäivän eikä oikein tahtonut syödä mitään.

Tuote poistettiin markkinoilta

Nikki julkaisi elokuun lopulla kuvan Trolls World Tour hand sanitiser -pakkauksesta Facebookissa ja varoitti muita tuotteesta. Hän kertoo, että myös hoitohenkilökunta oli ollut hämmentynyt siitä, miten paljon paketti muistutti hedelmäsosepakkausta.

– Onneksi hän on kunnossa, mutta tässä olisi voinut käydä paljon pahemmin, Nikki kirjoitti.

Pian tämän jälkeen tuotetta valmistava yritys ilmoitti poistaneensa tuotteen markkinoilta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä, joten olemme vaihtanneet pakkauksen pullomuotoon välttääksemme väärinkäsitykset ja huolen syntymisen, yrityksen edustaja kertoi ABC News -sivustolle.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat