Isoäidin kadonneita tekohampaita etsittiin tunteja, lopulta syyllinen selvisi – tätä hymyä et unohda!

Tilaisuus teki varkaan, kun Luna-koira päätti vohkia nukkuvan isoäidin hammasproteesin.

Pikkukoira Luna on onnellinen hahmo. Sen elämä on nimittäin muuttunut parempaan suuntaan viime aikoina: muutama kuukausi sitten se pelastettiin kadulta ja se pääsi rakastavaan kotiin. Brasiliainen pariskunta, Anna Carolina Lima sekä hänen sulhasensa Felipe Krelling, adoptoivat pikkuisen.

Nyt maailmalle ovat levinneet aivan poikkeuksellisen iloiset hymykuvat, kun Luna ikuistettiin "hymyilemässä" erikoisessa tilanteessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Hän oli aika epätoivoinen"

Vieraillessaan Anna Carolinan isoäidin luona Luna nimittäin löysi mummon tekohampaat, kun Anna oli poistunut asioille ja isoäiti kävi päiväunille.

– Kuten yleensä, hän laittoi tekohampaansa tyynyn alle, jottei kadottaisi niitä, Anna Carolina kertoo eläinsivusto The Dodolle.

Luna puolestaan oli hereillä ja näki tilaisuutensa koittaneen. Kun isoäiti heräsi, hammasproteeseja ei löytynyt mistään.

– Hän oli aika epätoinen, kun ei löytänyt hammasproteeseja. Hän ja äitini etsivät joka puolelta. He etsivät tunteja.

"Se ei halunnut antaa niitä takaisin"

Kun Anna Carolina itse palasi mummolle, hänen ensimmäinen ajatuksensa oli tarkistaa, oliko koiralla mitään tekemistä asian kanssa. Omistajan arvaus osui oikeaan, sillä nainen löysi Lunan melko muikeissa tunnelmissa.

– Löysin Lunan istumassa nojatuolilla isoäidin hampaat suussaan. Se ei halunnut antaa niitä takaisin.

Hetken kamppailun jälkeen hampaat saatiin kuitenkin takaisin ja vieläpä vahingoittumattomina. Kukaan ei myöskään suuttunut pikkukoiran tempauksesta, ei edes isoäiti itse.

– Nauroimme kaikki paljon. Rakastamme eläimiä, Anna Carolina vakuuttaa.

Lunan tempauksesta ovat uutisoineet myös muun muassa The Sun ja Metro.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun vastaavaa tapahtuu. Aiemmin olemme uutisoineet sekä omistajansa tekohampaat varastaneesta Maggiestä että lenkillä tekohampaat suuhunsa löytäneestä Pandorasta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet:  The DodoThe SunMetro

Lue myös:

    Uusimmat