Islannin tähdeltä ratkaisu MM-kisojen hyttysongelmaan? Tämä kuva herättää hilpeyttä

Islannin jalkapallomaajoukkueen tähtihyökkääjä Alfred Finnbogason on reagoinut Venäjän MM-kisojen hyttysongelmaan hupaisalla kuvalla.

Pääkuvan videolla juttua muun muassa Englanti–Tunisia-ottelusta, jossa hyttyset olivat riesana.

MM-kisakaupunki Volgogradia ympäröivät isot suoalueet ja leveät joet, minkä myötä hyttysillä on täydelliset kasvualustat kuuman kesän aikana. Englannin ja Tunisian välisessä ottelussa maanantaina ne valtasivat kentän

Pelaajat joutuivat huiskimaan käsillään, kun hyttyset härnäsivät heitä jatkuvasti. Ennen peliä suihkutetut hyttyskarkotteetkaan eivät tuntuneet auttavan.

– Niitä oli paljon enemmän kuin aluksi luulin. Osa oli silmissä, osa oli suussa, Englannin molemmat maalit 2–1-voitossa iskenyt Harry Kane sanoi pelin jälkeen.

Islanti tahkosi kisojen avausottelunsa, 1–1-tasapelin Argentiinaa vastaan lauantaina Moskovassa, mutta perjantaina on luvassa peli Nigeriaa vastaan "hyttyskaupunki" Volgogradissa.

Finnbogason julkaisi keskiviikkona Twitterissä nauruhermoja kutkuttavan kuvanmuokkauksen, jossa hänellä oli yllään paksu suojahaalari, ja päätä ympäröi hyttysverkko.

– Saavuin juuri Vologogradiin, (olen) hyvin valmistautunut katsottuani Englannin pelin, Finnbogason veisteli.

Lue myös:

    Uusimmat