Real Madridin tähti sulatti sydämet MM-kisoissa – pelasti loukkaantuneen linnun kesken ottelun

Jalkapallon MM-kisoissa Venäjällä Espanja kukisti Iranin keskiviikko-iltana 1-0 lukemin Diego Costan maalilla. Ottelussa nähtiin myös MM-kisojen oma versio tositelevisiosarjasta "Animal Rescuesta".

Videolla Tulosruudun raportti keskiviikon kisapäivästä.

26-vuotias espanjalainen Isco oli kentän hahmo, ei pelkästään pelisuorituksen perusteella, vaan myös miehen hyväsydämisyyden vuoksi. 

Pieni lintu oli loukkaantuneena eksynyt Kazan Arenan nurmelle. Espanjan Gerard Pique yritti ensiksi pelastaa lintuparkaa, mutta mies osoittautui mämmikouraksi, sillä se putosi useamman kerran hänen käsistään. Lintu oli todennäköisesti västäräkki, ne usein pesivät rakennuksiin. 

Lopulta Isco riensi hätiin ja sai turvallisesti siirrettyä linnun kentän ulkopuolelle. Kazanin stadion repesi suosionosoituksiin, kun lintua siirrettiin turvaan kentän ulkopuolelle. Saksan ja Meksikon välisessä ottelussa nähtiin myös västäräkki Luznikin stadionin nurmella. 

Espanjan viimeinen alkulohkon ottelu pelataan maanantaina, vastassa on Marokko. Lohkon muut joukkueet ovat Iran ja Portugali. 

Lue myös:

    Uusimmat