Isän ja pojan laatuaikaa: Kaistapäinen kaksikko kisasi vedenalaisessa tunnelissa – tätä kolarivideota ei ehkä olisi kannattanut julkaista

0:59
Jos haluat välttämättä luukuttaa tunnelissa, tee niin kuin Jaguar teki. Brittivalmistaja sulki tunnelin tätä kaunisäänistä F-Type SVR:ää varten.

Isä ja poika kylvivät tuhoa kisatessaan tehokkailla urheiluautoillaan Hudson-joen alittavassa tunnelissa.

Fred Ordine ja hänen 25-vuotias poikansa Chadwick Quinones pidätettiin sen jälkeen, kun kaksikko oli kaahannut New Yorkin Manhattanin ja New Jerseyn yhdistävässä tunnelissa aiheuttaen useamman auton kolarin.

Onnettomuus tapahtui, kun Ordine ei havainnut ajoissa muun liikenteen hidastaneen kaistallaan, ja väisti edessä ajanutta katumaasturia törmäten poikansa autoon. Kummallakin miehellä oli allaan Chevrolet Corvette.

Alta löytyvä video on 25-vuotiaan miehen kuvaama. Hän pakeni onnettomuuspaikalta, mutta päätti siitä huolimatta julkaista videon ja itse asiassa palasi onnettomuuspaikalle 1,5 tuntia myöhemmin.

Kumpaakin miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja laittomasta katukisailusta. Quinonesin syntilistaan lisättiin myös onnettomuuspaikalta pakeneminen.

Katso video alta. Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähde: Jalopnik

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja