Isac Elliot lopetti jääkiekon pelaamisen valmentajansa kommentin vuoksi: "Jos olette treeneistä poissa, niin tyttölajien takia ei olla poissa"

Isac Elliot avautuu Villa Hintikka -ohjelmassa nuoruudessaan kokemasta vääryydestä 1:37
Katso videolta, miksi laulajatähti Isac Elliot lopetti rakkaan harrastuksensa.

Laulajatähti tykkäsi nuorempana tehdä musikaaleja sekä pelata jääkiekkoa. Tämä ei kuitenkaan ollut Elliotin valmentajan mielestä hyväksyttävä yhtälö. 

Villa Hintikan seuraavassa jaksossa Marja Hintikan seuraan liittyvät näyttelijä Alina Tomnikov, vapaaottelija Teemu Packalén sekä laulaja Isac Elliot.

– Jos mulle tulisi ikinä skidi, sanoisin sille, että hän saa tehdä sitä, mitä haluaa, Isac kertoo pöydässä.

Elliot muistelee nuoruudessaan tapahtunutta vääryyttä, joka koski hänen rakasta harrastustaan.

– Pelasin lätkää aika kauan. Tykkäsin siitä, mutta samalla tykkäsin musiikista. Ehkä alkoi menemään vähän enemmän aikaa musiikkiin. Tein musikaaleja silloin.

– Mun faija ei kertonut sitä silloin mulle, mutta se kertoi sen myöhemmin. Sille oli tullut meili ja ilmeisesti sille oli tultu puhuttelemaan.

Elliotin isälle sanottiin viestissä seuraavasti: "Jos olette treeneistä poissa, niin tyttölajien takia ei olla poissa."

Laulajan vanhemmilla meni hermot. Elliot lopetti jääkiekon pelaamisen ja alkoi keskittyä musiikkiin. Viime vuonna Elliot kuitenkin törmäsi viestin lähettäneeseen henkilöön.

– Valmentaja tuli hänen tyttärensä kanssa. Tytär halusi ottaa minun kanssa kuvan, koska hän tykkäsi mun musiikista, Isac kertoo.

Villa Hintikka MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.00. Ohjelma on nähtävissä myös mtv-palvelussa ja C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat