Mainos

Isä myi tytärtään vaimoksi Italiassa – tytön luvattiin olevan neitsyt ja 13-vuotiaan kokoinen

Italiassa on paljastunut järkyttävä tapaus, jossa isä oli pitänyt teini-ikäistä tytärtään kauppatavarana. Tapauksesta kertoo paikallislehti The Local verkkosivuillaan ja Italian poliisi.

49-vuotias serbialainen isä oli pitänyt tyttöä kodissaan lukittuna neljän vuoden ajan. Tyttöä vahdittiin tarkasti eikä hän saanut poistua talosta muuten kuin perheen miespuolisen henkilön kanssa. 

Kun tytär oli vasta 13-vuotias, hänet oli kaupattu vaimoksi ranskalaissyntyiselle miehelle. Ranskalainen mies oli maksanut tuolloin tytöstä 4000 euron etumaksun. Tyttö oli tarkoitus toimittaa miehelle tänä syksynä, jolloin tyttö oli täyttänyt 17 vuotta. Samassa yhteydessä ranskalaismiehen oli tarkoitus maksaa isälle loput 15,000 euron kokonaissummasta.

Kaupan ehdoissa isä oli luvannut toimittaa tytön ranskalaismiehelle neitsyenä ja yhtä hoikkana kuin ollessaan 13-vuotias. Kauppasopimuksessa oli myös sovittu, että tyttö osaa kaikki tarvittavat kotityöt.

Poliisi sai vihjeen suuressa vaarassa oleavasta tytöstä jo vuosi sitten. Tutkinta oli hankalaa, sillä poliisilla ei ollut muita johtolankoja kuin tytön nimi ja että hän asui Firenzessä.

Vaikka tyttöä pidettiin talossa vankina ja tarkasti vartioituna, annettiin hänen silloin tällöin pelata kännykkäpeliä. Puhelimessä ei ollut nettiyhteyttä, mutta toisinaan 13-vuotias onnistui saamaan talosta yhteyden ulkopuoliseen verkkoon. Silloin hän kirjoitti netin keskuteluryhmään tilanteestaan. 

Kirjoituksen oli huomannut Sisiliassa asunut tyttö, joka oli ilmoittanut havainnostaan poliisille.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.