Isä leikkasi tyttärensä hiukset, mutta yritys meni koomisella tavalla pieleen – äiti ei ilahtunut nähtyään taaperon uuden otsatukan

Kuusivuotias tyttö lahjoittaa hiuksensa jo toistamiseen hyväntekeväisyyteen 1:28
Tämä 6-vuotias lahjoitti jo toista kertaa hiuksensa hyväntekeväisyyteen!

Isä leikkasi tyttären hiukset eikä äiti ilahtunut ollenkaan. 

Brittiläinen Marla Hayden ei ilahtunut, kun hänen kumppaninsa Jordan oli leikannut heidän 2-vuotiaan tyttärensä Hollyn hiukset. Hän kertoo tapahtuneesta News.com.au-sivustolle.

Marlan mukaan Jordan oli muutaman kerran ehdottanut voivansa leikata Hollyn hiukset, koska tukka oli hänen mielestään kasvanut ylipitkäksi. Koronasulkujen aikaan kampaamot olivat kiinni, joten tukka ylsi jo tytön silmille.

Otsatukka järkytti

Marla tyrmäsi ehdotuksen. Isä otti kuitenkin ohjat omiin käsiinsä Marlan ollessa käymässä äitinsä luona ja leikkasi Hollyn tukan lyhyemmäksi keittiösaksilla. Hän kertoi asiasta Marlalle vasta hakiessaan tämän kotiin

Holly istui takapenkillä, joten Marla näki lopputuloksen saman tien. Tytön otsatukasta oli tullut sen verran lyhyt, että äiti suorastaan järkyttyi. Hänen mielestään Jordan oli leikannut tukan myös siinä mielessä väärin, että se oli toiselta sivulta lyhyempi kuin toiselta. 

Marla kertoo itkeneensä raivosta.

– Katsoin häntä järkyttyneenä. Kysyin, "mitä oikein olet tehnyt".

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äiti kauhistui, isä ja tytär eivät

Marla oli kauhuissaan, sillä Hollylla ja hänen veljellään oli pian edessä lastentarhan valokuvauspäivä. 

2-vuotias tuntui itse olevan kovin innoissaan uudesta hiustyylistään. Marlalla kesti sen sijaan viikkoja päästä yli lopputuloksen aiheuttamasta järkytyksestä. Kuvauspäivänä hän laittoi Hollyn hiukset pinneillä kiinni.

Jordan suhtautui asiaan tyynesti.

– Hän tiesi mokanneensa. Hän sanoi, että ei ajatella tätä liikaa, tukkaahan se vain on. Hän sanoi tehneensä virheen ja että ei enää uudelleen leikkaisi tytön tukkaa, Marla kertoo.

Tätä mieltä on Marlakin.

– On aivan satavarmaa, että isä ei saa enää ikinä leikata hänen tukkaansa. Se näytti kauhealta. Se oli yksi iso sotku.

Marlan mukaan tukka on vasta nyt kymmenen kuukautta myöhemmin niin pitkä, että kampaajakäynti on jälleen aiheellinen.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat