Isä jakoi kuvan herkästä hetkestä tyttövauvansa kanssa – syytettiin pedofiiliksi

0:23

Isä jakoi Facebookissa kuvan itsestään suukottamassa kuuden viikon ikäistä tyttövauvaansa, minkä seurauksena eräs kommentoija syytti häntä pedofiiliksi ja sanoi tekevänsä lastensuojeluilmoituksen. Muualla internetissä isä saa osakseen ymmärrystä.

Katso yllä olevalta videolta lapsen riemastuttava reaktio, kun hän näkee isänsä ensimmäisen kerran silmälasien ansiosta.

Kuuden viikon ikäisen Bella-vauvan isä Sean piti hänen ja tyttärensä yhteiskuvasta niin paljon, että laittoi sen Facebookissa profiilikuvakseen. Kuvassa Sean pitää vastasyntynyttä lastaan hellästi sylissään ja antaa tälle suukon huulille juuri ennen kylpyä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Järkytys oli suuri, kun internetin keskustelupalstalla Seanin kuvan nähnyt nainen syytti miestä pedofiiliksi ja sanoi ilmoittavansa asiasta lastensuojeluun, kertoo News.com.au-sivusto.

– Hän kysyi, "minkälainen isä suutelee tytärtään huulille?" Hän sanoi ilmoittavasa asiasta eteenpäin, jotta Sean ei enää pääse hyväksikäyttämään lastaan", Seanin kumppani Christal kertoo Kidspot-sivustolle.

Christalin mukaan kommentoija nimitti isää toistuvasti lastenraiskaajaksi.

Isä murtui kyyneliin

Christalin mukaan ilkeä kommentti satutti Seania syvästi. 

– Ensin olin vihainen. Kukaan ei ole koskaan nimittänyt häntä tuolla tavalla tai edes viitannut siihen suuntaan, ja Sean itki. Hän otti itseensä pahasti kommentista, Christal kertoo.

Christal hämmentyi itsekin. Miten ihmeessä kuuden viikon ikäistä tyttövauvaansa suuteleva isä voisi olla lasten hyväksikäyttäjä? Hän oli surullinen siitä, että joku saattoi ajatella noin.

Samalla Christal tuli miettineeksi, pitäisivätkö muutkin heidän mielestään kaunista kuvaa sopimattomana. Niinpä hän jakoi sen erääseen äideille suunnattuun Facebook-ryhmään kuullakseen muiden näkemyksiä.

Positiivinen palaute sai kiven vierähtämään Christalin sydämeltä. Muut olivat hänen kanssaan samoilla linjoilla siitä, että kuvassa ei ollut mitään pahaa.

Isät eivät uskalla osoittaa hellyyttä

Eräs asia kommenteissa jäi kuitenkin mietityttämään Christalia. Monet naiset kertoivat, että heidän miehensä eivät pitäisi siitä, jos heistä julkaistaisiin vastaavanlainen intiimi kuva omien lastensa kanssa. Hän on hämmästynyt siitä, miten isät pelkäävät osoittaa lapsilleen julkisesti hellyyttä.

– Tiedän monia isiä, jotka pelkäävät tällaista reaktiota, mutta yhtään äitiä en, Christal pohdiskelee.

Hän arveleekin, että tämän vuoksi isät voisivat pelätä tyttäriensä suukottelua ja muita hellyyden osoituksia julkisella paikalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja