IS: Eurojackpot-miljonääri Tuula toivoo, että naapurit huomaisivat jättivoiton – "Voi, ei se pysy tällaisessa pienessä pitäjässä salassa"

Muutama lottovoittaja on jo kysellyt talousneuvoja pankista, kertoo rahoitusjohtaja – Siilinjärven lottovoittajien miljoonat kilahtavat tilille tänään 5:30
MTV Uutiset Live haastatteli rahoitusjohtajan, jonka mukaan pankista on jo kysytty sijoitusneuvoja.

Ensimmäiset Siilinjärven satumaisen suuren Eurojackpot-voiton lunastaneet saavat rahat tilillensä tänään maanantaina. Kukin voitto-osuus nettoaa tililleen 1,8 miljoonaa euroa.

Yksi voittajista on Ilta-Sanomien haastattelema Tuula (nimi muutettu), joka suhtautuu voittopottiin tyynen rauhallisesti. Eläkeläinen Tuula ei aio puolisonsa kanssa muutta arkeaan radikaalisti, vaikka pankkitilin saldosta tuli kerralla seitsennumeroinen.

Tuula kuitenkin kertoo lehdelle, että kaikenlaisia pienempiä projekteja on jo laitettu liikkeelle. Auto on viety huoltoon ja omakotitalon remonttia suunnitellaan.

Lisäksi Tuula ja hänen puolisonsa aikovat rakentaa kotinsa lähelle talviasuttavan mökin ja retkeilyauton, jolla pariskunta pääsee tapaamaan sukulaisia eri puolella Suomea.

"Jostain se tieto vuotaa"

IS:n haastattelema Tuula ei edes toivo, että naapurit tai tutut eivät huomaisi pariskunnan voittaneen jättipotin.

– Voi, ei se pysy tällaisessa pienessä pitäjässä salassa. Emme me ole sitä mainostaneet, mutta jotkut ovat kyselleet. Kyllä me silloin olemme kertoneet voitosta, Tuula sanoo IS:lle.

Tuula tietää läheltään ainakin neljä muuta voittajaa, joilla oli osuus 92 miljoonan jättipotissa. Hän on kuullut jopa huhuja vanhainkodissa kiertävästä nimilistasta, johon voittajien nimet on ladottu.

– Jostain se tieto vuotaa, Tuula sanoo IS:lle.

Lue myös:

    Uusimmat