Moni on epäillyt lohjalaista Raunoa lottovoittajaksi – mies kuuli pikkupaikkakuntaa ilahduttaneesta uutisesta parvekkeellaan: "Pakko oli mennä katsomaan teksti-tv:stä"

0:32
Rauno Rinne joi lottokahvit MK Marketissa, vaikka omalle kohdalle tuli vain pieni voitto.

Lohjan Routiossa oli poikkeuksellisen paljon säpinää sunnuntaina. Kyläkauppa MK Marketista oli lähtenyt jonkun matkaan kuponki, jolla voitettiin historiallinen 15,5 miljoonan euron jättipotti.

Kauppias Mustafa Kosar kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että jota kuinkin jokainen kaupasta lottokupongin ostanut asiakas on täkäläisiä. Voitto on siis mennyt suurella todennäköisyydellä routiolaiselle.

Kosarin tytär Nazife oli töissä kaupalla sunnuntaina. Tarjolla oli voiton kunniaksi kahvia ja keksejä asiakkaille. 

Monet onnittelivat ja kyselivät, onko voittajasta tietoa. Nazife Kosarin mukaan routiolaiset ovat kuin yhtä perhettä. Se tuo alueelle säpinää, mutta ainakin sunnuntaina kaikki olivat iloisia, että onni on osunut todennäköisesti "omaan kylään".

Ja kylällä tosiaan liikkui spekulaatioita voittajasta.

Rauno Rinteen vakiorivi toi muutaman osuman

Pienen nuuskimisen jälkeen jäljet johtivat Rauno Rinteeseen, paikalliseen pitkän linjan lottoajaan. Hän on pelannut pitkään vakiorivillään, jolla ilmeisesti oli muutama osuma.

Pieni voitto numeroilla tuli, mutta nollia oli rutkasti vähemmän kuin pääpotissa. Rinne vakuutteli, että jos olisi pääpotin saanut, olisi hän ollut jo matkalla aurinkoisemmille rannoille.

Kuuli uutisesta parvekkeellaan

Rinne oli kuullut suuresta uutisesta parvekkeellaan. Mies oli mennyt tupakalle, kun oli sattunut kuulemaan puhetta kylälle osuneesta onnenpotkusta.

– Pakko oli mennä katsomaan teksti-televisiosta, että onko omalle kohdalle, mutta eipä sitä ollutkaan, mies sanoo.

Rinne kuitenkin vitsaili, että äärimmäisen lähelle potti oli tullut.

– No kun on 200-300 metriä on matkaa, jos sitäkään!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja