IS: Citymarketissa asioinut nainen kuuli avunhuutoja, henkilökunta kiiruhti paikalle – tamperelaisille kriisiapua 10-vuotiaan puukotusyrityksen jälkeen

Mies yritti tappaa pienen lapsen Citymarketissa Tampereella - poliisilla iso operaatio 1:24

Tampereen Turtolan Citymarketissa tänään tapahtunut alle 10-vuotiaan pojan puukotusyritys on järkyttänyt paikallisia. Kaupassa tapahtumahetkellä ollut asiakas kuvailee Ilta-Sanomille kuuleensa avunhuutoja.

Poliisin mukaan vuonna 1990 syntynyt mies yritti lyödä alle 10-vuotiasta poikaa ylävartaloon kaksi kertaa, mutta pojan isä esti toisen iskun. Poika ei loukkaantunut, mutta isä sai lieviä vammoja teräaseesta. 

Välikohtaus tapahtui Turtolan Citymarketissa noin kello yhdeltä iltapäivällä.

Ilta-Sanomien tavoittama paikalla ollut parikymppinen nainen kuvailee lehdelle, että kuuli avunhuutoja kaupan keittiövälineosastolta, minkä jälkeen kaupan henkilökuntaa oli kiiruhtanut paikalle. 

Nainen kertoo myös nähneensä, kuinka jotain henkilöä pideltiin lattialla muiden ihmisten toimesta. Varsinaista puukotusyritystä hän ei nähnyt.

Poliisi on kuullut asianomistajia ja jatkaa epäillyn kuulusteluilla huomenna. Asiaa tutkitaan tällä hetkellä tapon yrityksenä.

Tampereen sosiaalipäivystys tarjoaa kriisiapua tarvittaessa numerossa 050 0625 990.

Lue myös:

    Uusimmat