IS: ABC poisti autoilijoiden käytöstä tutut tuulilasinpesuvälineet: "Kyseessä on meille myös kustannuserä"

3:48
Näin tarkistetaan auton rengaspaineet.

Osalla ABC-asemista testataan uudenlaisia lasinpesuvälineitä, uutisoi Ilta-Sanomat. Autoilijalle tämä näyttäytyy perinteisen harjan ja sangon katoamisena.

Ilta-Sanomien autotoimittaja pysähtyi hiljattain Hyvinkäällä 3-tien varrella sijaitsevalla ABC-huoltoasemalla ja hämmästyi, kun tarjolla ei ollutkaan perinteisiä välineitä tuulilasin pesemiseksi.

Tilalla oli uudenlainen kaappi, jossa oli paineilma- ja vesipistoolit, mutta esimerkiksi tuulilasin pesuharja ja ämpäri loistivat poissaolollaan.

ABC-ketjun aluejohtaja Hannu Houni HOK-Elannolta kertoi Ilta-Sanomille, että kyseessä on pilottihanke, jossa testataan perinteisiä ilmavesikaappeja kestävämpää ja parempaa laitteistoa.

– Niissä paineilmalaitteisto on harmillisen usein pois käytöstä eli rikki, eikä pesuvesikään aina ole puhtainta mahdollista. Ilmavesikaapin ylläpidossa kyseessä on meille myös kustannuserä, Houni totesi IS:lle.

Huoltoasemaketju kerää uusista laitteista tällä hetkellä kokemuksia ja palautetta. Vastaava laite on Hounin mukaan käytössä myös Vantaan Petikon asemalla.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.