IS: ABC poisti autoilijoiden käytöstä tutut tuulilasinpesuvälineet: "Kyseessä on meille myös kustannuserä"

3:48
Näin tarkistetaan auton rengaspaineet.

Osalla ABC-asemista testataan uudenlaisia lasinpesuvälineitä, uutisoi Ilta-Sanomat. Autoilijalle tämä näyttäytyy perinteisen harjan ja sangon katoamisena.

Ilta-Sanomien autotoimittaja pysähtyi hiljattain Hyvinkäällä 3-tien varrella sijaitsevalla ABC-huoltoasemalla ja hämmästyi, kun tarjolla ei ollutkaan perinteisiä välineitä tuulilasin pesemiseksi.

Tilalla oli uudenlainen kaappi, jossa oli paineilma- ja vesipistoolit, mutta esimerkiksi tuulilasin pesuharja ja ämpäri loistivat poissaolollaan.

ABC-ketjun aluejohtaja Hannu Houni HOK-Elannolta kertoi Ilta-Sanomille, että kyseessä on pilottihanke, jossa testataan perinteisiä ilmavesikaappeja kestävämpää ja parempaa laitteistoa.

– Niissä paineilmalaitteisto on harmillisen usein pois käytöstä eli rikki, eikä pesuvesikään aina ole puhtainta mahdollista. Ilmavesikaapin ylläpidossa kyseessä on meille myös kustannuserä, Houni totesi IS:lle.

Huoltoasemaketju kerää uusista laitteista tällä hetkellä kokemuksia ja palautetta. Vastaava laite on Hounin mukaan käytössä myös Vantaan Petikon asemalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja