Iron Sky -elokuvan ympärillä kuohuu Amerikassa

Iron Sky -elokuva on saanut Sarah Palinin kannattajat raivon partaalle.

Amerikassa suuret yhtiöt yrittävät pysyä puolueettomalla maaperällä politiikan suhteen, mutta nyt tilausvideopalvelu Netflix on sohaissut muurahaispesään. Suomalaisen Timo Vuorensolan ohjaama tieteiskomedia Iron Sky sai ensi-iltansa jo viime vuonna, mutta se päätyi uudelleen keskusteluun amerikkalaisen palvelun ottaessa elokuvan listalleen.

Netflix oli virallisella twitter-tilillään viitannut natsiaiheiseen elokuvaan ”Sarah Palin –elokuvana”. Elokuvan natsihenkinen presidentti muistuttaa Sarah Palinia. Elokuvaan viittaaminen Sarah Palinin kautta sai republikaanipoliitikon kannattajien tunteet kuohahtamaan. Monet palvelun tilaajat ovat uhanneet lopettaa tilauksensa ja ovat myös vaatineet Netflixiä poistamaan twiittauksen. Tunteita on herättänyt myös se, että palvelu ei ole mainostanut valikoimassaan olevaa Palin-myönteistä The Undefeated -dokumenttia.

Iron Sky -elokuvan ohjannut Timo Vuorensola ottaa tilanteesta kaiken irti sosiaalisessa mediassa. Keskustelu on laajennut nyt myös Timon Twitter-tilille.

– Konservatiivit pas**ivat housuihinsa kuultuaan Iron Sky -elokuvasta Netflixin kautta. Yksi tavoite saavutettu! Voi pitää kiittää Sarah Palinin faneja, he ovat aina yhtä huvittavia, Vuorensola twiittaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat