Mainos

Irlantilaistoimittaja kävi Helsingissä – antaa risuja ja ruusuja

Irlantilainen Niamh Maher kirjoittaa Her-verkkosivustolla, millaisen vaikutelman hän sai Helsingistä kierrellessään pääkaupunkimme katuja muutaman tunnin ajan hyisenä huhtikuun päivänä.

Lähinnä Helsingin keskustaa vierailullaan tallonut Niamh Maher kirjoittaa vaikuttuneensa suomalaisten avuliaisuudesta ja ”täydellisestä” englannin kielen taidosta. Lyhyen käyntinsä aikana hän ehti nähdä muun muassa Tuomiokirkon, Kauppatorin ja rautatieaseman.

Tuomiokirkko on Maherin mielestä kaunis näky, jota todellakin kannattaa mennä katsomaan. Kauppatorilla Maher nautti maukasta lihapiirakkaa ja kuumaa kahvia, jotka lämmittivät lumisateen keskellä. Maher kuitenkin varoittaa, että kaupan olevat turkikset ja poronluusta tehdyt esineet tuskin miellyttävät eläinten ystäviä.

Päärautatieasema on Maherin mielestä niin ikään ehdottomasti nähtävä Helsingissä käydessä. Kivimiehille maalattuja KISS-maskeja hän tosin piti hieman puistattavina. Reissun huonoksi puoleksi Maher nostaa myös kalliin hintatason. Erityisesti viinin hinta sai kulmakarvat nousemaan.

Kylmästä ilmasta huolimatta Maherin reissu jäi ilmeisesti plussan puolelle: hänen mielestään Helsingissä on henkeäsalpaavia kaupunkimaisemia, joita ehtii nähdä paljon jo muutamassa tunnissa kävellen.

Suomessa Maherin kommenteista kertoi ensimmäisenä Me Naiset.

Lähde: Her.ie

Helsinkiä tehdään tunnetuksi huikealla videolla

Lumilautailijana tunnettu Eero Ettala ja Pablo Films julkaisivat huhtikuussa 2017 videon, jossa tutustutaan Helsinkiin lumilautailijan silmin.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.