Intiasta löydettiin harvinaislaatuisen värinen kilpikonna – somessa naljaillaan: "Luulin, että se on McDonald'sissa käytettävä juusto"

Intiasta löydettiin albiino kilpikonna. Someväki on nähnyt keltaisen matelijan ulkomuodossa jotain aivan muuta kuin erikoisen eläimen, kertoo New York Post.

Intian itäosassa sijaitsevasta Burdwanin kaupungissa löydetty keltainen kilpikonna on noussut varsinaiseksi somehitiksi. Intian metsähallituksen työntekijä kertoi erikoisen värisen kilpikonnan löytymisestä heinäkuussa. 

Lammesta pelastetun albiinon todettiin olevan lajiltaan intianläppäpehmeäkilpikonna ja iältään 1,5–2-vuotias. Tavallisesti vihertävän ruskea kilpikonna oli väriltään keltainen albinismin vuoksi.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Kilpikonna kuin juustohampurilainen?

Twitterissä keltainen kilpikonna on kerännyt hiljattain runsaasti huomiota: yli 7400 tykkäystä ja läjäpäin kommentteja. Moni kommentoija siirsi keskustelun kilpikonnasta itsestään siihen, että eläin näyttää ruoalta.

Keltaisen kilpikonnan on vitsailtu näyttävän esimerkiksi juustohampurilaiselta, pannukakulta ja keksiltä

– Ehkä tarvitsen lasit tai ruokaa, sillä ajattelin ensimmäisestä kuvasta, että siinä on viipale sulavaa juustoa hampurilaispihvin päällä, eräs kommentoija twiittaa

– Luulin, että se on McDonald'sissa käytettävä juusto, toinen kirjoittaa.

Jotkut ovat jopa muokanneet kuvankäsittelyohjelmalla kilpikonnan hampurilaisen väliin.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Harvinaislaatuinen eläin

Keltainen kilpikonna on kuitenkin paljon harvinaisempi kuin edellä mainitut ruokatuotteet. Uutiskanava CNN kertoo, että kyseessä on ensimmäinen kerta, kun albiino kilpikonna löydetään alueelta ja toinen kerta koko Intiassa.

Ainutlaatuinen kilpikonna päästettiin takaisin luontoon tutkimusten jälkeen.

Lähteet: New York Post, CNN, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat