Perheen minipossut katosivat – sitten saapui kylmäävä viesti: “En tiennyt, että ne ovat lemmikkejä”

0:23
Hank on somessa suosittu minipossu!

Amerikkalaisperheen minipossut katosivat jälkiä jättämättä. Toistaiseksi ainoa johtolanka on perheen postilaatikkoon ilmestynyt viesti, joka antaa osviittaa sikojen kohtalosta.

Michiganilainen Rootin perhe on huolissaan lemmikkisikojensa kohalosta. 3-vuotias Marvin ja 2-vuotias Moses katosivat kotoaan viime viikolla sillä välin, kun eräs perheenjäsen purki ostoksiaan, kertoo paikallissivusto MLive.

Perhe koputteli naapureiden ovia siinä toivossa, että joku olisi nähnyt kadonneita minisikoja, ja haravoi lähialuetta lemmikkejään kuitenkaan löytämättä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kylmäävä viesti

Angela Root, 50, julkaisi sikasisaruksista katoamisilmoituksen Facebookiinkin.

Sitten tapaus sai synkemmän käänteen. Viime viikon perjantaina puoliltapäivin Rootin perheen postilaatikosta löytyi kylmäävä viesti, jossa vapaasti suomennettuna luki: "Olen niin niin pahoillani sikojenne vuoksi, näin ne, [luulin, että] olivat villejä, en tiennyt, että ne olivat lemmikkejä. Antakaa minulle anteeksi."

Perhe otti yhteyttä poliisiin pelätessään, että viesti tarkoittaa jonkun tappaneen siat. 

– Olemme hyväksyneet sen, että ne ovat luultavasti kuolleet – mutta haluamme tietää, mitä niille tapahtui ja toivottavasti saada ne takaisin haudattavaksi tai poltettavaksi, Angela totesi MLivelle.

Toistaiseksi johtolankoja sikojen kohtalosta ei kuitenkaan ole.

Lue myös uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: MLive, New York Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja