Inter-luotsi: Musta viisiminuuttinen koitui kohtaloksemme

IFK Mariehamn otti jalkapalloliigassa helpon voiton, kun turkulainen Inter kaatui Maarianhaminassa 3-1 (3-0).

Tasaisen alun jälkeen ottelun ratkaisu nähtiin pikatahtia, kun reilu puoli tuntia peliaikaa oli täynnä. Luis Solignac avasi kotijoukkueen maalitilin, ja kolme minuuttia myöhemmin Diego Assis iski takatolpalta numeroiksi 2-0.

Vain kaksi minuuttia edellisestä IFK Mariehamn iski jälleen tehokkaasti, kun Solignac teki illan toisen maalinsa.

Toisella puoliajalla Inter sai kavennuksen vaihtomies Francis Suarezin osumalla. Kummallakin joukkueella oli tekopaikkoja lisämaaleihin, mutta IFK otti lopulta voiton vakuuttavasti.

- Musta viisiminuuttinen koitui kohtaloksemme. IFK käytti pallonmenetyksemme todella tehokkaasti hyväkseen, Interin valmentaja Job Dragtsma harmitteli.