Indy-mestari teki raukkamaisen tempun F1-kuskille – sitten ääneen pääsi Max Verstappen, joka esitteli väkivaltaisen idean

McLarenin F1-kuljettaja Lando Norris joutui lauantaina hyvin erikoisen skandaalin keskelle. Koronaviruspandemian aikana suursuosioon noussut Norris osallistui virtuaaliseen IndyCar-kisaan, joka sai ruman lopun. Tapausta kommentoi myös F1-tähti Max Verstappen – omantakeisella tyylillään.

Viime kaudella F1:ssä debytoinut Norris oli kiinni voitossa lauantain IndyCar-kisan loppuhetkillä. Hänet kuitenkin kilkattiin pois – kostotoimenpiteenä.

Asialla oli aikanaan legendaarisen Indy500-kisan voittanut Simon Pagenaud, joka halusi tahallaan pilata Norrisin kisan.

– Otetaan Lando pois sieltä, Pagenaud totesi kisan aikana omassa lähetyksessään.

Indy-sarjassa ajava Pagenaud tulistui Norrisille tilanteesta, jossa hän itse ajautui seinään. Tämän jälkeen Pagenaud sortui raukkamaiseen toimintaan.

Kisan jälkeen esiin nousi myös F1-tähti Max Verstappen, joka on Norrisin hyvä ystävä. Verstappen jakoi varsin napakoita kommentteja samalla, kun hän, Norris ja kaksi muuta kilpa-ajajaa pelasivat yhdessä suosittua Call of Duty -peliä.

Verstappen ihmetteli kovaan ääneen Pagenaudin toimintaa, kun hänelle selvisi, että ranskalaiskuljettaja oli törmännyt tahallaan Norrisiin.

– Tuo on tyhmin juttu, mitä olen koskaan nähnyt, Verstappen totesi.

– Siis jos meinaat kostaa, niin älä nyt sano sitä ääneen, Verstappen jatkoi.

Verstappen esitteli myös oman ideansa siitä, miten kyseenalaiset tilanteet pitäisi ratkoa.

– Tiedättekö mikä olisi joskus kivaa? Sen sijaan, että tilanteet käytäisiin läpi tuomariston kanssa, heidän kannattaisi vain tuoda nyrkkeilykehä varikolle. Voisimme siellä selvittää välit! Verstappen laukoi.

Verstappenin ja Norrisin reaktiot löytyvät täältä.

Pagenaudin toiminta on päätynyt kovan kyseenalaistuksen kohteeksi. IndyCar-sarja ei ole kuitenkaan kertonut siitä, aiheutuuko Pagenaudille seuraamuksia lauantain skandaalin myötä.

Lue myös:

    Uusimmat