Max Verstappen murahti: "En välitä p****n vertaa"

Tulosruutu: George Russell ajoi dramaattisen Itävallan GP:n voittoon

F1-kausi jatkuu viikonloppuna Englannin Silverstonen radalla.

Uuden kisan alla ylivoimaisesti isoin puheenaihe on liittynyt Red Bullin Max Verstappenin ja McLarenin Lando Norriksen Itävallan GP:n kolariin.

Kaksikko osui yhteen, kun Norris haki ohitusta kisaa johtaneesta Verstappenista, joka liikkui McLarenin brittikuskia kohti jarrutuksen yhteydessä. Törmäyksen seurauksena Verstappen tipahti viidenneksi ja Norris joutui keskeyttämään.

Kilpailun tuomaristo näki, että Verstappen oli syypää kolarin syntyyn. Verstappen sai tempustaan kymmenen sekunnin aikarangaistuksen.

Video kyseisestä tilanteesta näkyy jutun yläreunasta.

McLarenin brittitähti Norris vaati kilpailun jälkeen anteeksipyyntöä Verstappenilta. Norris käänsi kuitenkin kelkkansa Britannian GP:n alla, kun hän väitti, ettei Verstappenin tarvitse pyytää anteeksi tekosiaan.

Verstappen on ehtinyt saada kritiikkiä useilta F1-asiantuntijoilta hänen puolustusliikkeistään Norrisia vastaan. Piikkiä on tullut myös muun muassa McLarenin suunnalta.

Verstappen vastasi näihin puheisiin jyrkällä murahduksella.

– En välitä paskan vertaa noista, Verstappen laukoi Silverstonessa muun muassa Racingnews365:n mukaan.

– Menin kilpailun jälkeen kotiin ja elin elämääni. Ainoa asia mistä välitän, on se, että minun ja Landon välit pysyvät hyvinä, Verstappen jatkoi.

Norrisin mukaan hän ja Verstappen puhuivat tapahtuneesta menneen viikon aikana. Verstappen ei puolestaan ollut harmissaan, vaikka Norris laukoi sangen jyrkkää tekstiä heti kisan jälkeen.

Norris syytti Verstappenia muun muassa siitä, miten hänellä on tapana mennä rajojen yli.

– Jokainen persoona on erilainen ja jokainen reagoi eri tavoilla tilanteisiin. Meillä on hyvä ystävyyssuhde Landon kanssa ja tiedän, että millainen hän on.

– Ei minua kiinnosta katsella enää menneeseen päin, Verstappen kuittasi.

Verstappen johtaa kuljettajien MM-sarjaa 81 pisteen erolla ennen Norrisia.
 

Lue myös:

    Uusimmat