Kaveruus ohi? F1-tähti Lando Norris jakoi ennennäkemätöntä tekstiä Max Verstappenista – "Jos hän sanoo niin, en arvosta yhtään"

Tulosruutu: George Russell ajoi dramaattisen Itävallan GP:n voittoon

Vielä ennen sunnuntaita F1-tähdet Max Verstappen ja Lando Norris olivat hyviä ystävyksiä keskenään. Nyt kaverisuhde on koetuksella.

Verstappen ja Norris kolaroivat sunnuntain Itävallan GP:n loppuhetkillä, kun Norris haki ohitusta kisaa johtaneesta Verstappenista.

Molemmat kokivat rengasrikon niin, että Verstappen putosi viidenneksi ja Norris joutui keskeyttämään.

Muun muassa Sky Sportsin F1-asiantuntijat arvioivat, että Verstappen oli syypää kolariin. Verstappen liikkui tilanteessa vasemmalle, jarrutuksen yhteydessä. Tämä johti siihen, että kaksikko osui yhteen.

Videokuvaa Verstappenin ja Norriksen kolarista näkyy jutun yläreunasta.

Verstappenin mukaan hän ei tehnyt tilanteessa mitään väärää. Verstappen lähti enemmänkin kuittailemaan asiantuntijoiden suuntaan.

– Jokaisella on oma mielipiteensä. Ulkopuolelta on aina helppo arvioida ja kommentoida, Verstappen tokaisi Skylle.

Kolarin toiselta osapuolelta Norrisilta kysyttiin, että vaikuttaako tilanne hänen ja Verstappenin kaveruuteen. Norris ja Verstappen ovat olleet pitkään hyviä ystävyksiä keskenään. He ovat muun muassa osallistuneet F1:n ulkopuolella useisiin virtuaalikilpailuihin yhtä aikaa.

– En tiedä. Riippuu siitä, että mitä hän sanoo, Norris aloitti.

– Jos hän sanoo, ettei hän tehnyt mitään väärää, niin en arvosta sitä kyllä yhtään, Norris murahti.

– Jos hän myöntää, että hän oli tyhmä ja että hän törmäsi minuun, ja että hän ajoi huolimattomasti, voin silloin jakaa vähän arvostusta asian myöntämisen suhteen.

– Tätä on kuitenkin vaikea niellä, koska taistelimme voitosta ja yritin olla mahdollisimman reilu omalta osaltani. Hän taas ei ollut, Norris kritisoi.

Kilpailun tuomaristo näki, että Verstappen oli tilanteessa syypää. Hollantilaiselle tuomittiin kymmenen sekunnin aikarangaistus, minkä lisäksi hän sai myös kaksi rangaistuspistettä. 

Lue myös:

    Uusimmat