F1-tähti Lando Norris teki paljastuksen hänestä ja Max Verstappenista – laukoi yllättävää tekstiä kohukolarista

Tulosruutu: George Russell ajoi dramaattisen Itävallan GP:n voittoon

McLarenin F1-tähti Lando Norris muutti mielensä hänen ja Red Bullin Max Verstappenin kohukolarin suhteen.

Norris kävi vielä viime sunnuntaina kuumana, kun hän ja Verstappen osuivat yhteen Itävallan GP:n loppuhetkillä. Norris haki tilanteessa ohitusta kisaa johtaneesta Verstappenista, joka liikkui McLarenin brittikuskin suuntaan.

Renkaat kolahtivat yhteen ja seuraukset olivat sangen suuret.

Verstappen tipahti kärkipaikalta viidenneksi, kun taas Norriksen leikki päättyi rengasrikkoon.

Jutun yläreunan videolla kuvaa Norrisin ja Verstappenin kolarista.

Norris vaati kilpailun jälkeen anteeksipyyntöä Verstappenilta. Hollantilaisen pitkäaikainen hyvä ystävä ehti uhkailla sillä, että mikäli Verstappen ei pahoittele tapahtunutta, hän ei enää arvosta tätä samalla tapaa.

Norris asteli torstaina median eteen Silverstonessa, Britannian GP -viikonlopun alla. Häneltä tivattiin F1:n virallisessa lehdistötilaisuudessa siitä, että onko hän jutellut Verstappenin kanssa tapahtuneesta.

– Kyllä, Norris paljasti.

Tähän perään Norrikselta kysyttiin, että pahoitteliko Verstappen kolaria?

Tässä vaiheessa Norriksen suupielille kaartui leveä hymy, minkä jälkeen hän oli tovin aikaa hiljaa.

– Jos rehellisiä ollaan, niin en usko, että hänen pitää pyytää anteeksi tuota, Norris täräytti, kääntäen kelkkansa täysin aiempiin lausuntoihin nähden.

– Olin kilpailun jälkeen turhautunut ja sanoin tarpeettomia juttuja. Tuo oli ärsyttävä onnettomuus sen suhteen, että miten se vaikutti meidän molempien kilpailuun. Osuma ei ollut kovinkaan suuri. Se oli hyvin hento, mutta siitä tuli valtavia seurauksia – varsinkin minulle. Joten ei, hänen ei tarvinnut pyytää anteeksi. Kun kävin tuon tilanteen läpi, niin mielestäni se oli ihan hyvää kilvanajoa. Siinä ehkä oltiin aika äärirajoilla. Juttelimme aiheesta ja nyt vain seuraavia vääntöjä kohti, Norris ilmoitti.

Norris on tällä hetkellä F1-sarjan isoimpia tähtiä. Hän on ollut viime kisoissa ainut kuljettaja, joka on pystynyt laittamaan kapuloita rattaisiin Verstappenille. Red Bullin hollantilaistähti on voittanut F1:n mestaruuden kolmella edellisellä kaudella. Hän johtaa myös nyt kuljettajien MM-sarjaa ennen Norrista.

Lue myös:

    Uusimmat