Mainos

Imukykyinen klassikko pitää kodin puhtaana

Suomen suosituin keittiöliina Wettex täyttää 60 vuotta. Wettexin keittiöliinavalikoima saa juhlavuoden kunniaksi vahvistuksekseen uuden SuperSvamp-sieniliinan. Kuudenkymmenen vuoden ajan suomalaiskoteja siistinyt tuoteperhe sopii myös ekointoilijalle, sillä liinat ovat täysin kompostoitavia.

Harvassa ovat ne suomalaiskodit, joista Wettex-liinoja ei löydy. Siinä missä perinteinen Wettex on suunniteltu lähinnä keittiöön, uusi SuperSvamp sopii koko kodin puhdistukseen tai vaikkapa autonpesuun. Imukykyinen liina imee 15 kertaa oman painonsa verran nestettä.

SuperSvampin suunnittelussa on otettu huomioon ergonomisuus: sieni sopii hyvin käteen, mikä tekee sen käytöstä miellyttävää ja tehokasta. Monikäyttöisellä liinalla puhdistaa niin puutarhakalusteet, polkupyörän kuin veneenkin.

Tiesitkö tämän Wettex-keittiöliinasta?

– Wettex Classic -liinat ovat erittäin imukykyisiä sieniliinoja.

– Liinat tekevät puhdasta ja kuivaa jälkeä yhdellä pyyhkäisyllä, eivätkä ne nukkaa tai jätä raitoja.

– Liinoilla on ylivoimainen imukyky: ne imevät jopa 15 kertaa oman painonsa verran nestettä.

– Liinat kuivuvat nopeasti ja pysyvät hygieenisinä pitkään.

– Liinat on valmistettu 100 % luonnonmateriaaleista: puuvillasta ja selluloosasta, joten ne ovat myös biologisesti hajoavia.

– Liinat voidaan pestä pesukoneessa 60–90 °C.

Käytön jälkeen suoraan biojätteeseen

Kaikki Wettex-liinat ovat täysin kompostoitavia. Ne on valmistettu puhtaasta puuvillasta ja selluloosasta ilman klooria ja kemikaaleja. Lisäksi väriaineet ovat vesipohjaisia. Käytetyn Wettex-liinan voikin heittää suoraan biojätteeseen tai kompostiin.

Suomalaiskeittiön vakiovaruste tuli myyntiin ensimmäisen kerran Stockmannilla 1950-luvun lopulla. Tänä päivänä yli puolet suomalaiskodeista käyttää Wettexiä. Yhteensä liinoja valmistetaan vuosittain yli 200 miljoonaa.

Uusia kuvioita ja värejä

Juhlavuoden kunniaksi Wettex Soft&Fresh saa uuden, raikkaamman ulkoasun. Perinteisen ruutukuvion tilalle saapuu pirteä aurinkokuvio. Uusia liinoja on saatavissa kolmessa eri värissä: 1,5 m rullaa sekä 5 kpl palapakattua sinisenä ja keltaisena sekä 3 m rullaa valkoisena. Uudet rullat ovat kaupoissa syyskuun aikana.

Aurinkokuvion lisäksi saatavilla on myös perinteistä Wettex Classic -liinaa uusilla kukkakuvioilla sekä neljällä uudella värillä. Uudet Wettex Classic -liinat ovat olleet saatavilla toukokuusta.

Wettex SuperSvamp – käteen sopiva uutuus

– Sopii autonpesuun, veneen kuuraukseen, polkupyörän istuimen pyyhkimiseen ja puutarhakalusteiden kuivaamiseen.

– Puhdistaa keittiön kodinkoneet.

– Näppärä apu koiranpennun ”vahingon” puhdistamiseen ja kuivaamiseen sisätiloissa.

– Käytä erivärisiä liinoja kodin eri tiloissa: keltainen keittiöön ja sininen kylpyhuoneeseen.

Artikkelin tarjoaa: Vileda

Lisätietoja tuotteista: www.vileda.fi

Artikkelin tarjoaa:
Vileda

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.