Mainos

Äiti toimi avustajana omassa keisarileikkauksessaan: "Uskomattomin asia, jonka olen koskaan tehnyt"

Monesti kuulee sanottavan, että synnytys on ihme, mutta tämän äidin synnytyksestä otetut kuvat nostavat käsitteen aivan uudelle tasolle. 

Kun äiti Sarah Toyer kuuli odottavansa neljättä lastaan, hän tiesi tällä kertaa haluavansa synnytyksessä itselleen aiempaa suuremman roolin. Sen sijaan, että hän olisi vain maannut synnytyssalissa, hän halusi toimia avustajana keisarileikkauksella tapahtuvassa synnytyksessään.

– Puhuin kätilön, lääkärin ja kirurgin kanssa siitä, mitä halusin tehdä, mutta he kaikki sanoivat sen riippuvan täysin kirurgista, joka päivystäisi tuona päivänä, Toyer kertoo suunnitelmastaan. 

Poikkeuksellinen, mutta uskomaton synnytys

Päivystävä kirurgi toteutti kuin toteuttikin äidin toiveen, ja yli kahdeksan tunnin sairaalassa olon jälkeen Toyer makasi leikkauspöydällä ja oli valmiina toimimaan. Ammattilaisten hoidettua synnytyksen alkuun, oli äidin aika astua esiin. Hän kumartui alas, tarttui pienokaistaan hartioista ja nosti vauvan ulos kohdustaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se oli uskomattomin asia, jonka olen koskaan tehnyt, äiti kertoo.  

Jakaakseen kokemuksensa muiden äitien kanssa, Toyer julkaisi kuvan synnytyksestään Facebookin Birth Without Fear -ryhmässä, jossa äidin teko on saanut erittäin lämpimän vastaanoton.

– Tämä oli hetki, kun toivotin meidän neljännen vauvamme tervetulleeksi maailmaan. Kyllä, avustin poikani maailmaan neljännessä keisarileikkauksessani, Toyer kirjoittaa ja kannustaa kaikkia kaikkia äitejä pitämään kiinni päätöksistään. 

– Suosittelen pysymään lujana sen päätöksen suhteen, miten haluat synnyttää. 

10:21

Lähde: Cosmopolitan 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.