Mainos

Imetti ensin omaa lastaan kuusivuotiaaksi – nyt tämä äiti imettää muiden lapsia

Netissä Lee Moffitt on saanut kommentteja, joissa häntä kuvataan sairaaksi ja hänen tekemisiään ällöttäviksi.

Lee Moffitt, 26, on imettänyt siskonsa Amy Sylvian, 30, lapsia – ja toisin päin. Moffittin toiminta onkin herättänyt laajaa ihmetystä, kertoo Daily Mail. Moffitt on imettänyt yhteensä 12 lasta, joista osa on hänen ystäviensä lapsia. Omaa tytärtään hän imetti, kunnes tämä oli kuusivuotias. 

Moffitt uskoo, että lapsi vieroittuu rinnasta luonnollisesti silloin, kun tämän maitohampaat vaihtuvat aikuisen hampaisiin. Moffittin oma äiti imetti häntä viisivuotiaaksi, ja Moffitt halusi antaa tyttärensä päättää, koska imetys riittää.

– Muistan imetyssuhteeni äitini kanssa, ja meillä on nyt hyvin voimakas side. Tiesin, että halusin samaa tyttärelleni, ja minulla on ehdottomasti läheisempi suhde Rosen kanssa pitkän imetyksen vuoksi.

0:55

Viimeisen kahdeksan vuoden aikana Moffitt on ollut imettämättä vain kuukauden ajan.

– Imettäjänä oleminen luo uskomattoman siteen lapsen kanssa, ja edistää alkukantaista sidettä, joka ihmisellä on muiden naisten kanssa, se sallii äitiyden kokemuksen jakamisen, Moffitt kuvailee.

– Jopa sellaisten lasten kanssa, joita imetin vain kerran, tuntuu koskettavalta, että olen auttanut heitä kasvamaan, tunnen äitiyden tunteita heitä kohtaan.

Netissä Moffitt on saanut kommentteja, joissa häntä kuvataan sairaaksi ja hänen tekemisiään ällöttäviksi.

– Perverssit ihmiset ovat sanoneet epäsopivia asioita. Ongelma on, että jotkut ihmiset näkevät imettämisen seksuaalisena. Saan kuitenkin enemmän tukikommentteja kuin negatiivisia kommentteja.

2:26

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee jatkamaan imetystä vähintään 2 vuotta. Imettämistä ei tarvitse lopettaa tähän. Imetyksen tuki ry:n mukaan ihmisen lajityypillinen vieroittumisikä rinnalta on 2–7 vuotta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.