Mainos

Imettävä nainen raivostui arvostelijalle – ruikautti rintamaitoa tätä päin

Lastaan imettänyt äiti raivostui siinä määrin julkista imetystä arvostelleelle, että ruikautti maitoa rinnastaan arvostelijaa päin.

Lastaan julkisesti imettäneen äidin kerrotaan ruikauttaneen rintamaitoaan hänen toimintaansa arvostellutta naista päin. Nainen oli pyytänyt Kentin Dartfordissa puistossa imettänyttä naista siirtymään jonnekin rauhallisempaan tilaan jatkamaan lapsensa ruokkimista.

Tapahtuneesta kerrottiin paikallisessa Facebook-ryhmässä, kertoo Daily Mail.

– Naiselle dartfordilaisessa puistossa, joka ajatteli, että on soveliasta imettää vauvaa, vaikka lapseni ja helposti häiriintyvä aviomieheni istuivat lähistöllä. En usko, että sinun oli välttämätöntä reagoida niin kuin reagoit vain siksi, että pyysin sinua menemään jonnekin suojaisampaan paikkaan. Oli todella tarpeetonta käskeä minua painumaan hemmettiin ja ruikauttaa maitoa rinnoistasi minua päin. Toivon, että sinua hävettää, nainen kirjoitti Dartford Gossip -ryhmässä.

Päivitys aiheutti valtaisan kommenttimyrskyn paikallisten parissa. Heistä monet puolustivat lastaan imettänyttä brittinaista.

– Toivon, että häpeät. Hänen reaktionsa ei ehkä ollut oikea tapa toimia tietämättömyytesi kanssa, mutta hänellä on oikeus ruokkia lastaan siellä. Jos se loukkasi teitä, miksi ette siirtyneet? tiedusteli eräs paikallinen nainen.

Toiset puolestaan kritisoivat naisen aviomiestä imettävän äidin toljottamisesta.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olet kauhea ihminen. Ja jos aviomiehesi häiriintyy helposti, hän selvästikin tuntee olevansa ansassa kanssasi eikä halua olla kanssasi, tykitti eräs nainen.

Englannissa laki suojaa imettäviä naisia, ja heillä on oikeus imettää niin kahviloissa, kaupoissa kuin julkisessa liikenteessäkin.

Video: Mihin äitiä tarvitaan? Suomalaislapset tietävät.

Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.