Nainen valitti julkisesta imetyksestä – äiti ruiskaisi päälle rintamaitoa

0:55

Lastansa imettänyt äiti sai kuulla valitusta julkisesta imettämisestä. Äidin hulvaton reaktio lähetti valittajan sotajalalle sosiaalisessa mediassa.

Pääkuvan video

Miksi imetys herättää niin paljon tunteita?

Vaikka vauvan imettäminen on yksi luonnollisimmista asioista koko maailmassa, monet tuoreet äidit yritetään toisinaan saada tuntemaan häpeää julkisesta imettämisestä.

Nämä asenteet ovat myös yllättävän tiukassa, vaikka niiden luulisi kadonneen jo aikaa sitten. Tästä nähtiin yksi esimerkki, kun eräs nainen Dartfordissa, Isossa-Britanniassa huomasi puistossa ollessaan lastaan imettävän äidin.

Nainen julkaisi myöhemmin Dartford Gossip -ryhmässä vihaisen viestin kohtaamisesta.

– Kirjoitan tämän sille naiselle, jonka mielestä oli soveliasta imettää vauvaansa minun lapseni ja helposti harhautuvan aviomieheni edessä, nainen aloittaa.

– Sinun ei ollut tarpeellista reagoida näin, kun pyysin sinua imettämään jossain yksityisessä paikassa. Käskit minua suksimaan hiiteen ja ruiskaisit päälleni maitoa rinnastasi. Se oli täysin asiatonta, nainen lisäsi.

– Toivottavasti häpeät tekoasi!

Joutuikin itse raivon kohteeksi

Suivaantunut nainen kuvitteli ilmeisesti saavansa tukea Facebook-julkaisustaan, mutta hän oli väärässä. Sosiaalisessa mediassa kommentoitiin pian raivolla takaisin naisen tilitykseen.

– Toivottavasti sinä häpeät itseäsi, eräskin kommentoi.

Toiset neuvoivat naista purkamaan turhautumisensa aviomiehensä harhailevista katseista johonkin muuhun kuin imettäviin äiteihin. Joku toinen taas totesi jotain olevan vialla niissä ihmisissä, jotka pitävät imettämistä sopimattomana.

Rintamaidon ruiskaiseminen imetystä paheksuvan henkilön päälle ei ehkä muuta kenenkään asenteita, mutta sillä sai varmasti oman viestinsä perille asti.


Lähde: Pretty 52

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja