Mainos

Poliisi uhkasi pidättää lastaan kaupassa imettävän äidin – nännin vilauttaminen oli liikaa

Äidin imetysaikeet olivat liikaa yhdysvaltalaisseriffille.

Yhdysvaltalainen Savannah Shukla kirjoittaa Facebookissa erikoisesta sattumuksestaan ostosreissullaan kahden pienen lapsensa ja siskonsa kanssa.

Shuklan kuukauden ikäiselle vauvalle tuli ostoksia tehdessä nälkä, jolloin Shukla päätti imettää lastaan kesken ostosreissun. Paikalliselle seriffille tämä ei kuitenkaan sopinut.

Seriffi puuttui imettävän äidin touhuun käskemällä hänen peittämään itsensä, sillä imettäminen voisi loukata toisia.

Shukla kertoo Facebook-päivityksessään toistaneen seriffille, mitä Georgian osavaltion laissakin sanotaan: missä tahansa saa imettää, kunhan kyseisellä paikalla on muutoin luvallista olla.

Seriffi oli kuitenkin eri mieltä. Hän myös lisäsi, että mikäli näkisi vilaustakaan Shuklan nännistä, joutuisi seriffi pidättämään imettävän äidin häiritsevän käytöksensä takia.

Seriffi huomautti myös näkevänsä jo pienen osan imettävän äidin nännipihasta.

Lopulta keskustelusta suivaantunut Shukla poistui paikalta. Tilanteesta mielensä pahoittanut äiti kertoo Facebookissa ymmärtävänsä nyt, miksi jotkut äidit luopuvat imettämisestä kokonaan. Kaikkia ei yksinkertaisesti voi miellyttää.

Jos Facebook-päivitys ei näy, katso se täältä.

Facebookissa keskustelua herättäneeseen päivitykseen saatiin myös vastineensa, kun toinen paikkakunnan seriffi kommentoi tapausta omalla Facebook-sivullaan. John T. Darr kirjoittaa näin:

– Olen tietoinen Facebookissa kiertävästä päivityksestä, joka liittyy tilanteeseen, jossa nainen imetti pientä lastaan. Minulla ja vaimollani on neljä lasta, joista jokaista on imetetty, ja kahdella tyttärellämme on jo omiakin lapsia.

– Siksi ymmärrän ja tuen täysin naisten oikeutta imettää lapsiaan, missä vain se heistä itsestään tuntuu sopivalta. Se sanotaan myös laissa.

– Koko osastomme puolesta haluan pyytää anteeksi kyseiseltä naiselta ja toivoa, että tilanteessa toimineen seriffin mielipiteet eivät edusta koko osastomme mielipidettä.

Jos Facebook-päivitys ei näy, katso se täältä.

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.