Mainos

"Imettäminen kahden viinilasillisen jälkeen ei ole hyväksyttävää" – miehen avautuminen sai äidit raivoihinsa

Tuhannet äidit ovat ryhtyneet vastaiskuun sen jälkeen, kun mies avautui pubissa imettämisestä sosiaalisessa mediassa.

Imetys on asia, joka herättää aina tunteita niin miehissä kuin naisissakin. Tämän todistaa Sheldon Sparksin Facebook-ryhmään lisäämä teksti, jossa hän kritisoi julkista imettämistä kovin sanoin. Miehen kritiikki kohdistuu äitiin, joka oli tullut viettämään ensimmäistä äitienpäiväänsä paikalliseen pubiin.

Sparksin mukaan se, että kaksi viinilasillista juotuaan äiti vain pullauttaa rintansa esiin ja ryhtyy imettämään vilkkaassa baarissa, ei ole lainkaan hyväksyttävää.

– En usko, että sieltä tulee paljonkaan maitoa... ennemminkin 14-prosenttista Pinot Grigiota, Sparks kommentoi.

– On sääli, että nykypäivän vanhemmat ajattelevat, että on hyväksyttävää viedä vauvat ja lapset pubiin... ehkä he ovat tietämättömiä paikallisista viheralueista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Miehen kirjoitus lähti leviämään nopeasti sen jälkeen, kun ihmiset ryhtyivät puolustamaan naisten oikeutta imettää vauvojaan missä haluavat. Kommentoijien mukaan imetys on asia, jota ei tulisi hävetä, eikä tästä syystä sitä pitäisi piilotella millään tavalla. Paikalliseen BS3 Connect-ryhmään lisätty teksti poistettiin sunnuntaina iltana valtavan palauteryöpyn myötä.

Ei aio pyytää anteeksi kirjoitustaan

Kritiikin kohteeksi joutuneen äidin mukaan miehen väitteet ovat naurettavia. Naisen mukaan on käsittämätöntä, että vielä nykyäänkin imetys on niin suuri asia joillekin ihmisille.

– En voi uskoa, että joku todella menee niin pitkälle, että ryhtyy valittamaan siitä, 30-vuotias äiti kertoo ja lisää, että miehen olisi pitänyt tulla valittamaan asiasta hänelle suoraan, ei kirjoittaa siitä netissä.

– Se oli minun ensimmäinen äitienpäiväni, enkä ollut juonut yhdeksään kuukauteen, joten halusimme vain nauttia päivästä.

Sparks on vastannut kritiikkiin yksinkertaisesti ilmoittamalla, että hänen mielestään imettäminen on asia, joka ei kuulu baareihin. Hän ei aio pyytää anteeksi mielipidettään.

Imetyskoordinaattori vastaa, miksi imettäminen herättää aina tunteita. Keskustelu imettämisen ympärillä käy kuumana vuodesta toiseen. 

0:55

Lähteet: Metro, DailyMail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.