Jonas julkaisi kuvan imettävästä naisesta, joka "kuvottaa" häntä – moni raivostui, mutta turhaan: "Huijasit yksinkertaisia ihmisiä"

Jonas julkaisi kuvan äidistä, jonka tavat "kuvottivat" häntä. Kyse ei kuitenkaan ollut imettämisen kritisoinnista, vaan vitsistä!

Pitääkö imettäjien miettiä muiden mukavuutta vai muiden ihmisten imettäjien ja vauvojen mukavuutta? Videolla Hyksin imetyskoordinaattori Johanna Koivisto kertoo, mitkä ovat julki-imettämisen pelisäännöt.

– Naiset, älkää tehkö näin, Jonas Tuason kirjoitti Facebook-kuvansa yhteyteen.

Kuvassa on lastaan imettävä äiti. Moni ymmärrettävästi raivostui – aivan turhaan.

"Tiedän, että monet tulevat puolustamaan tätä tapaa..."

Kuvansa ohessa Tuason kirjoittaa, että ravintolassa ei pitäisi tehdä "näin", ja että tapa "kuvottaa häntä".

– Tiedän, että monet tulevat puolustamaan tätä tapaa, ja he sanovat paljon asioita sen puolesta, mutta kukaan ei voi muuttaa mielipidettäni tästä toiminnasta, Tuason sanoo.

– Tämä näyttää normaalilta naiselle, kuin mitään ei olisi tapahtunut, mutta... Älä pane likaisia sandaalejasi pöydälle. Se ei ole oikein, Tuason lopettaa saarnansa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Kuvassa ei siis kritisoida imettämistä, vaan vitsaillaan sandaaleilla, jotka ovat kuvassa pöydällä äidin edessä. Julkaisulla on jo liki 200 000 tykkäystä. Sitä on kommentoitu kymmeniä tuhansia kertoja.

"Olet ilkeä, huijasit miljoonia yksinkertaisia ihmisiä"

Harva on lukenut Tuasonin tekstin loppuun: kuva on saanut useita raivokkaita kommentteja siitä, että imettäminen on sallittua missä tahansa.

– OMG, tämä on paras kommenttiketju. Nauruja päiväkausiksi, Michelle kirjoittaa.

– Olet ilkeä, huijasit miljoonia yksinkertaisia ihmisiä yksinkertaisella vitsillä, Thomas kehuu nauravan emojin kera.

Lähde: Facebook.com

Lue myös:

    Uusimmat