Mainos

Ilves nappasi HIFK:sta vapautetun hyökkääjän – haavi kauhaisi myös Suikkasen ihmenipusta

6:13

Ilves täräytti pöytään ison kasan uusia sopimuksia keskiviikkona. Haaviin tarttui muun muassa vasta HIFK:sta vapautettu hyökkääjä Panu Mieho.

IFK:n riveistä Ilvekseen matkaa myös toinen hyökkääjä; Jerry Ahtola.

Kolmas hyökkääjähankinta kohdistui Italiaan, kun Ilves nappasi itselleen viime kaudella HC Bolzanoa edustaneen kanadalaishyökkääjän Mike Halmon.

Halmo oli voittamassa viikonloppuna Bolzanon kanssa itävaltaisen EBEL-liigan mestaruutta. Joukkuetta valmensi Kai Suikkanen, jonka alaisuudessa Bolzano nousi sarjan viimeiseltä sijalta mestariksi asti.

– Halmo on hyvä luistelija ja kova-asenteinen, työteliäs pelaaja, joka tuo nuoreen ja taitavaan hyökkäykseemme myös fyysisyyttä, Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo totesi seuran tiedotteessa.

Halmon, Miehon ja Ahtolan lisäksi Ilves nappasi itselleen Espoo Bluesin A-junioreista 19-vuotiaan puolustajan Nikolas Matinpalon.

Puolustuksessa Ilves testaa 25-vuotiasta Jerry Laaksoa, jolla on voimassa syyskuun puoleen väliin asti kestävä try-out-sopimus.

Ahtolan ja Halmon sopimukset ovat vuoden mittaisia, Miehon taas kahden vuoden pituinen. Matinpalon diili on muotoaan 1+2.

Ilveksellä on tällä hetkellä yhteensä 24 sopimuspelaajaa. Tätä aiotaan täydentää vielä laajalla säteellä.

– Haemme vahvistusta puolustukseemme ja tarkkailemme pelaajamarkkinoita muutenkin mielenkiinnolla. Joukkueen rakentaminen jatkuu vielä kauden aikanakin, Jalo kertoo. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.