Ilves nappasi HIFK:sta vapautetun hyökkääjän – haavi kauhaisi myös Suikkasen ihmenipusta

Ilves täräytti pöytään ison kasan uusia sopimuksia keskiviikkona. Haaviin tarttui muun muassa vasta HIFK:sta vapautettu hyökkääjä Panu Mieho.

IFK:n riveistä Ilvekseen matkaa myös toinen hyökkääjä; Jerry Ahtola.

Kolmas hyökkääjähankinta kohdistui Italiaan, kun Ilves nappasi itselleen viime kaudella HC Bolzanoa edustaneen kanadalaishyökkääjän Mike Halmon.

Halmo oli voittamassa viikonloppuna Bolzanon kanssa itävaltaisen EBEL-liigan mestaruutta. Joukkuetta valmensi Kai Suikkanen, jonka alaisuudessa Bolzano nousi sarjan viimeiseltä sijalta mestariksi asti.

– Halmo on hyvä luistelija ja kova-asenteinen, työteliäs pelaaja, joka tuo nuoreen ja taitavaan hyökkäykseemme myös fyysisyyttä, Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo totesi seuran tiedotteessa.

Halmon, Miehon ja Ahtolan lisäksi Ilves nappasi itselleen Espoo Bluesin A-junioreista 19-vuotiaan puolustajan Nikolas Matinpalon.

Puolustuksessa Ilves testaa 25-vuotiasta Jerry Laaksoa, jolla on voimassa syyskuun puoleen väliin asti kestävä try-out-sopimus.

Ahtolan ja Halmon sopimukset ovat vuoden mittaisia, Miehon taas kahden vuoden pituinen. Matinpalon diili on muotoaan 1+2.

Ilveksellä on tällä hetkellä yhteensä 24 sopimuspelaajaa. Tätä aiotaan täydentää vielä laajalla säteellä.

– Haemme vahvistusta puolustukseemme ja tarkkailemme pelaajamarkkinoita muutenkin mielenkiinnolla. Joukkueen rakentaminen jatkuu vielä kauden aikanakin, Jalo kertoo. 

Lue myös:

    Uusimmat