IL: Alexi Laihoa ei ole vielä laskettu haudan lepoon – omaisilla ja leskellä riitaa

7:43
Millainen oli Alexi Laihon merkitys metallimusiikille? Radiotoimittaja Jone Nikula muistelee kitaristisuuruutta

Alexi Laiho ja entinen vaimo Kimbrely Goss eivät koskaan virallisesti jättäneet avioerohakemusta, vaikkakin ovat olleet eronneina jo 10 vuotta. 

Children of Bodomin nokkamies ja yhtyeen perustaja Alexi Laiho menehtyi 29. joulukuuta. Hautajaiset pidettiin läheisten läsnäollessa kuukausi myöhemmin, 28. tammikuuta.

Iltalehti kertoo nyt, että 41-vuotiaana menehtynyttä Laihoa ei ole laskettu vielä haudan lepoon.

Kitaristin siskon Anna Laihon mukaan miehen ensimmäinen vaimo Kimberly Goss haluaa estää uurnanlaskun surevan perheen toiveista huolimatta.

Goss ei Iltalehden mukaan suostunut jäämään hautajaisista pois, vaan vaati aluksi kahta erillistä hautajaistilaisuutta.

– Onnistuimme pitämään kauniin siunaustilaisuuden kaikesta huolimatta. Uurnanlaskupäivä oli jo sovittu. Sitten minulle tuli yhteydenotto hautaustoimistosta, että Gossin asianajaja on ollut heihin yhteydessä ja estänyt uurnanlaskun.

Tällä hetkellä Alexi Laihon uurna odottaa Helsingin seurakuntayhtymän tiloissa Malmilla.

– Alexi odottaa nyt hautaamistaan siellä. Uurnaa ei luovuteta kenellekään ennen kuin me päästään sopimukseen siitä, kuka Aleksin hautaa. Tämä on ollut vanhemmille tosi raskasta. He haluaisivat kuolleen poikansa hautaan kunniallisesti, mutta Kimberly estää sen. Hän haluaa itse laskea uurnan ja järjestää uurnan kanssa tilaisuuden, Anna Laiho kertoo Iltalehdessä.

Laihon ja Gossin suhde päättyi yli kymmenen vuotta sitten, mutta virallista avioerohakemusta he eivät kuitenkaan koskaan jättäneet. Naimisiin he menivät 19 vuotta sitten.

Laiho oli naimisissa kuolemaansa saakka australialaisen Kelli Wright-Laihon kanssa. Ilta-Sanomien mukaan avioliitto ei kuitenkaan ollut virallinen, johtuen aiemmasta liitosta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja