Mainos

Ikuistitko tärkeän hetken? MTV3 palkitsee kuukauden uutiskuvan!

MTV3 ryhtyy palkitsemaan aktiivisia lukijoita ja valokuvaajia. Joka kuukausi palkitaan kuukauden paras, koskettavin, yllättävin tai tärkein uutiskuva.

Tämän "kuukauden kuvaksi" MTV3:n toimittajista koottu raati on valinnut kuvan Muhoksen liikekeskuksen palosta.

Kuukauden kuvaksi valitusta kuvasta maksetaan pieni palkkio.

Kuvia voi lähettää usealla eri tavalla. On tärkeää muistaa, että kuvan lähettäjä vastaa siitä, että hänellä on oikeus lähettää kuva MTV Medialle.

Lähettäessäsi kuvan tai videon julkaistavaksi myönnät MTV Medialle kaikki oikeudet kuvaan tai videoon, edelleenluovutusoikeus mukaan lukien.

Uutisaiheet voivat tulla vastaan yllättäen, ja monella meistä kännykkä kulkee mukana kaikkialle. Yhä useammassa puhelinmallissa on myös kameratoiminto.

Kännykkäkuvan voit helposti ja nopeasti lähettää numeroon 16316. Lisätietoja UutissilmäUutissilmä-palvelusta löydät tästä linkistä.

Sähköposti:

Perinteisellä kameralla saa helposti hyvälaatuisia kuvia. Digikameralla on helppo napsia monta kuvaa, joiden joukosta voi kotikoneella valita haluamansa ja lähettää meille sähköisesti.

Uutiskuvan voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen uutiset(at)mtv3.fi.

Facebook:

MTV3 Uutiset on myös Facebookissa! Facebook-ryhmää seuraa yksi toimittaja päivittäin klo 9-17, jolloin voit ottaa yhteyden häneen (etunimi.sukunimi@mtv3.fi) tai laittaa uutisvinkkejä ja uutiskuvia Facebookin kautta.

Facebook-sivuilla voit myös keskustella päivän uutisaiheista ja jakaa niiden herättämiä mielipiteitä ja kokemuksia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.