Iida Vainio täytti pyöreitä – jakoi rehellisen kirjoituksen: "En tekisi läheskään samoja asioita mitä tein vuosi sitten"

Yhteishaastattelu! Archie Cruz ja Iida Vainio astelivat kameroiden eteen – paljastavat, kuinka suhde sai alkunsa ja onko se vain mediatemppu 9:19
Katso myös: Yhteishaastattelu! Archie Cruz ja Iida Vainio astelivat kameroiden eteen – paljastavat, kuinka suhde sai alkunsa ja onko se vain mediatemppu

Iida Vainio juhlii syntymäpäiväänsä 30. syyskuuta.

Mediapersoona Iida Vainio juhlii lauantaina 30. syyskuuta 20-vuotissyntymäpäiväänsä. Hän jakoi Instagram-tililleen kuvasarjan, jonka ensimmäisessä otoksessa hän poseeraa kaksi pulloa kuohuvaa käsissään.

– 20v! Kaksi pulloa kahdelle vuosikymmenelle. Ollut tuulista tämä vuosi, muun muassa elämäni ensimmäisen tv-ohjelman (Farmin) kuvaukset, hyviä työjuttuja, rakkaan löytäminen (kihlat), reissuja, parhaaseen ystävään tutustuminen, iloa sekä surua, Vainio kirjoittaa postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Vainio jatkaa tekstiään kertoen, että sekä hänen ystävänsä että hän itse ovat pistäneet merkille hänen henkisen kasvunsa ja tasapainonsa. 

– En tekisi läheskään samoja asioita mitä tein vuosi sitten. Vuosi tekee tässä iässä paljon. En koe, että enää hermostun niin helposti kuin ennen, vaikka toki olen impulsiivinen tyyppi.

Tekstinsä lopussa Vainio kertoo järjestävänsä syntymäpäivänsä kunniaksi kotonaan kakkukahvit sukulaisilleen ja suuntaavansa sen jälkeen Viroon juhlimaan.

– Kerran sitä täytetään 20 vuotta! hän päättää tekstinsä.

Syntymäpäiväsankarille satelee onnitteluja postauksen kommenttikentässä.

– Onnea beibs! juontaja Susanna Laine toivottaa.

– Hyvää synttäriä! somevaikuttaja Mandimai Sundberg kirjoittaa.

– Yaas onnittelut upeus!! vuoden 2021 Miss Suomi -finalisti Eveliina Tikka kommentoi.

Instagram-julkaisujensa perusteella Vainio on viettänyt syntymäpäiväviikkoaan Hotel & Spa Resort Järvisydämessä sekä Kuru Resortissa yhdessä kihlattunsa rokkari Archie Cruzin kanssa. Parin häitä on määrä tanssia ensi keväänä Kulosaaren Casinolla Helsingissä.

Lue myös:

    Uusimmat