Iholla-sarjan Sanni: Kuvaus aiheuttaa lähipiirissä kränää

Iholla-sarjan Sanni kertoo saavansa itse paljon kuvaamisesta irti. Naisen koko elämä on muuttunut sen ansiosta, että hän on joutunut tarkastelemaan valintojaan ja käyttäytymistään aivan uudelta kantilta. Lähipiirille kameran läsnäolo ei kuitenkaan ole ollut yhtä helposti sulatettava juttu.

Iholla-sarjan Sanni, 24, kertoo olevansa nykyään sinut kameran ja kuvaamisen kanssa, mutta lähipiirin ei ole ollut yhtä helppo sulattaa asiaa.

– On ollut todella eriäviä mielipiteitä. Ymmärrän sen toisaalta. Mietin itse, että jos joku minun lähipiiristäni lähtisi tällaiseen mukaan, olisin varmasti yksi ensimmäisistä huutamassa, että minua ei sitten kuvata, nainen toteaa ymmärtäväisenä.

Sanni kokee kuitenkin, että kuvaamisesta on ollut hänelle itselleen etenkin hyötyä.

– Näen kameran avulla koko ajan oman elämäni peilinä, joten kokemus on opettanut paljon. Jos esimerkiksi huomaan valittavani jostain asiasta todella paljon, tajuan, että minun on tehtävä sille jotain. Jos asialla ei voi tehdä mitään, se taas pitää hyväksyä.

– Elämäni on muuttunut viimeisen 5 kuukauden aikana todella paljon: olen saanut uuden työpaikan, hakenut kouluihin ja tehnyt asioita, joita en olisi ilman kameraa luultavasti uskaltanut tai edes tajunnut tehdä. Kameran avulla olen tajunnut, mihin kaikkeen minusta on. Kamera laukussa tuntuu kilon painoiselta ekstravoimalta, joka saa minut tekemään asioita, johon en olisi uskonut pystyväni!

IHOLLA nähdään AVA-kanavalla 14. tammikuuta 2013 alkaen maanantaista torstaihin klo 22.


AVA

Kuvat: Jenni Junkala/AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja