Erna Husko suunnittelee osittaista ulkomaille muuttoa

Erna Husko oli viime kesänä todella yksinäinen 2:16
Katso videolta, mitä Erna Husko on tehnyt ulkomaille muuttonsa eteen.

Somevaikuttaja Erna Huskolla on päiviä, kun hän sulkeutuu kotiinsa.

Somevaikuttaja ja personal trainer Erna Husko, 25, ei miettinyt kahta kertaa lähtemistään Fitnesspäiväkirjat 2023 -ohjelmaan. Hänelle itsensä kuvaaminen ja kameran mukana kantaminen on hyvin luontaista. Ohjelman neljäs kausi nähdään TV5:llä ja Discovery+-palvelussa 12. huhtikuuta alkaen.

– Pääsen kameran kanssa aivan eri syvyyksiin kuin omassa somessa. Haluan jakaa sille paljon enemmän fiiliksiäni ja tunteitani, ja se toimii päiväkirjana, Husko kertoi MTV Uutisille ohjelman mediatilaisuudessa 4. huhtikuuta.

Osan ihmissuhteistaan Husko jätti ohjelmassa kuvaamatta, koska niihin liittyy aina toinen osapuoli. Hän haluaa välittää ohjelman myötä ihmisille itsestään kuvan, ettei hän ole robotti ja hänelläkin on tunteet.

Menestyksen myötä Huskolla on kasvanut myös julkisuus. Hän kokee välillä todella raskaaksi, että hänen asioitaan spekuloidaan julkisesti.

– Se syö luovuuttani, jos joudun liikaa miettimään, mitä ihmiset mistäkin repivät irti. En pysty olemaan enää niin avoin. Minulla on ollut murskaavia hetkiä, kun huomaan, että jaan somessa liikaa elämästäni. On kaksipiippuinen juttu, kun haluaisin näyttää kaikille kaikkea ja haluaisin päästää niin lähelle ja jakaa kaikki asiat, mutta siiten tulee aina se muuri. Sen kanssa taistelen paljon tänäkin päivänä.

Husko kuitenkin pitää siltä osin silmänsä ja korvansa valppaana, mitä hänestä julkisuudessa kirjoitetaan.

– Haluan tietää, mihin suuntaan se on menossa. Eniten (itsensä suojeleminen) näkyy siinä, että en vain enää käy missään ulkona. Olen rajoittanut yleisissä paikoissa ja kauppakeskuksissa käymistä. Olen välillä sulkeutunut kotiini useammaksi päiväksi, koska en halua nähdä ketään tai että kukaan näkee minua. Sen sosiaalisen paineen takia, kun tunnet ne kaikki silmät ja miten ihmiset tuijottavat. Se on välillä todella ahdistavaa. Se on ikävää, että minun pitää miettiä jopa ulkomaille muuttoa, että voin oikeasti olla onnellinen.

Huskon auto on varsin tunnistettava ja sen huomatessaan ihmiset saattavat odottaa auton luona nähdäkseen, milloin Husko tulee kaupasta ulos. Toiset seuraavat häntä kaupassa ja katsovat, mitä hän ostaa. Tällaiset hetket eivät Huskoa kuitenkaan ahdista.

– Sitten on sellaisia, jotka haluavat vain lytätä. Mutta heillä ei ole kaikki hyvin, niin se ei ole minun ongelmani.

Personal trainerina Huskon tavaramerkiksi on muodostunut hänen takapuolensa. Hänen mielestään ihmisten pitäisi ymmärtää, mitkä ovat heidän vahvuutensa ja tehdä niiden kanssa asioita.

Erna Husko jakoi Tallinnan reissultaan kuvia Instagramissa 3. huhtikuuta. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Pakarat ovat minun juttuni, ja tein siitä brändin. Käytän vahvuuttani, koska tiedän siitä asiasta kaiken. Miksi en tekisi niin? Ihmisten pitäisi tiedostaa omat parhaat puolensa ja työstää niitä. Hyvässä kunnossa olemisesta en ole ikinä ottanut paineita.

Töiden lisäksi Huskon elämään mahtuu myös rakkautta. Viime aikoina hänet on yhdistetty somevaikuttaja-tubettaja Jaakko Parkkaliin, 27.

– Rakkaus on ihana asia. Aina on niitä ihmisiä, joita rakastaa. Statusjuttuja en kommentoi, mutta Fitnesspäiväkirjan kuvauksien aikaan viime vuonna kamppailin paljon parisuhdestatusasioiden kanssa. Olin kauheat myllerrykset. Elämä yllättää, kun vähiten odotat. Se on todella jännää elämässä, Husko kertoi hymyillen.

Erna Husko oli viime kesänä todella yksinäinen. Katso jutun alussa olevalta videolta, mitä hän on tehnyt ulkomaille muuttonsa eteen.

Lue myös:

    Uusimmat